System Integration Engineer i Göteborg

Publicerad:
2017-04-28
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201024310
Kontakt:
Cecilia Karlsson
Telefonnummer:
0703468095
The Swedish Club etablerades 1872 och är idag ett av de ledande marina försäkringsbolagen inom internationell sjöfart. Bolaget erbjuder en portfölj av marina försäkringar specifikt för redare och befraktare.

Huvudkontoret ligger i Göteborg och lokala kontor finns i strategiska sjöfartscentra som Piraeus, Hong Kong, Tokyo, Oslo och London.

The Swedish Club har idag ca 100 medarbetare och drivs som ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina medlemmar. Mer information hittar du på www.swedishclub.com

Systems Integration Engineer
Vill du vara med och påverka IT avdelningens strategiska mål? Är Du vår nya Systems Integration Engineer?

Om rollen
Som Systems Integrations Engineer på The Swedish club kommer du ingå i ett härligt team, där vass teknisk kunskap, kunskapsöverföring och spännande uppdrag är ledord. Vi behöver nu stärka upp vårt team med dig som vill ta chansen att vara med på vår förändringsresa där nya metoder och verktyg är en del av vardagen.

Vi är en organisation med mycket värme, som värnar om individen. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Tekniken
Vi arbetar bland annat med nedanstående tekniker där goda kunskaper i PL/SQL och Oracle är krav medan övriga tekniker är meriterande.

  • PL/SQL
  • ORACLE
  • OWB
  • QLIKVIEW
  • SSRS
  • PHP
Som Systems Integration Engineer hos The Swedish Club tar du fram lämplig lösning baserat på de olika egendefinierad ramverk som vi använder oss av med kopplingar mot Oracle och våra datalager.

Vem är DU?
Du har systemvetenskaplig/systemarkitekt eller liknande eftergymnasial utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet inom IT-området.

Du är van vid att driva och delta i projekt och har goda kunskaper i Oracle och du är grym på PL/SQL. Du bör ha arbetat med integration eller datalager och om du har koll på olika BI-verktyg är det ett plus. Ditt arbetssätt är systematiskt och metodiskt, du når mål och håller tidsplaner, du har en god analytisk förmåga.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Varför The Swedish Club
The Swedish Club är ett lönsamt företag som erbjuder en stabil arbetsplats, där du får chansen att arbeta i ett tight team under frihet med hög teknisk höjd.
Hos oss kommer du fortsätta utvecklas och kunna dela med dig av din kunskap och erfarenhet.

Vi har en marininspirerad arbetsplats med trevliga arbetskamrater, förmånliga pensions- och försäkringsavtal - en arbetsplats att trivas på.

Ansök idag!
I den här processen samarbetar The Swedish Club med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på cecilia.karlsson@dfind.se eller via telefon 070 346 80 95

Ort: Göteborg
Uppdragsgivare: The Swedish Club
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Nyckelord: PL/SQL, ORACLE, OWB, Qlikview, SSRS, Reporting Services, PHP, Kanban, ITIL, systemutvecklare, systems integration, system engineer, system ingenjör, databas, BI, Business Intelligence