System Operations Manager till Pricerunner

Publicerad:
2019-02-12
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
Driftschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201203219
Sista ansökningsdag:
2019-03-10
Kontakt:
Ulrika Morell
Telefonnummer:
070-878 39 64
System Operations Manager till Pricerunner

Om rollen:
Som System Operations Manager är du en nyckelspelare i arbetet att ta PriceRunners plattform och tekniska support till en ny nivå. Vi är inne i en superspännande fas där vi tagit fram en ny teknisk plattform och bygger en Techorganisation i världsklass för att nå våra högt satta mål. Vi arbetar med den senaste tekniken och med ständiga förbättringar.

I rollen är du ansvarig för det dagliga arbetet i plattforms- (DevOps) och drift- och supportgruppen (SysOps). I detta innefattas planering och uppföljning av beredskap, monitorering av system samt hantering av PriceRunners interna support. Du kommer också, tillsammans med övriga chefer inom Tech, arbeta strategiskt för att säkra bästa möjliga tekniska lösning med såväl innovation som hög prestanda och skalbarhet.

En viktig del i arbetet är att sätta struktur och processer och öka vår interna samordning så att vi kan vara ännu mer effektiva och agila. Du ser vad som är viktigt och vad som behövs prioriteras.

Du ansvarar för att coacha teamet, arbeta med mål, individuella samtal, utbildningar och rekrytering. Du är också delaktig i lön- och budgetarbetet. Du kommer få en möjlighet att arbeta brett och självständigt med ansvar för att vidareutveckla operationsavdelningen som i dagsläget består av 7 medarbetare. Teamet kommer att växa under året.

Du kommer dagligen att ha kontakt med alla avdelningar på PriceRunner inklusive utvecklarna för att bidra till att vi har den bästa support- och driftsfunktionen på marknaden. Du arbetar tätt ihop med, och rapporterar till, CTO.

Vi tror att rätt person:
Är en grym teknisk specialist i grunden med bakgrund inom operations t.ex. som DevOps, SysOps, utvecklare eller teknisk projektledare. Du har Linuxkunskap och erfarenhet av att arbeta i en dynamisk, agil organisation och du trivs i det snabba tempot. Du har också erfarenhet av ledarskap och rör dig obehindrat mellan det operativa och det strategiska.

Vi ser också gärna att du är:
Drivande, proaktiv och tar gärna egna initiativ. Du är strukturerad och organiserad. Du har social kompetens, är lyhörd och hanterar med lätthet kommunikationen med tech-teamen och övriga i organisationen och kan föra fram din åsikt på rätt sätt. Framöver allt så gillar du att skapa resultat, med människor, inom teknik! 

Vad vi erbjuder:
PriceRunner kan erbjuda dig ett spännande och utmanande jobb i en internationell, framgångsrik och mycket dynamisk organisation. PriceRunner erbjuder sina medarbetare marknadsmässiga löner, goda förmåner och ett spännande arbete där vi hjälper flera miljoner människor att ta smartare beslut. Till det ser vi även att den personliga och professionella utvecklingen stimuleras, bland annat genom möjligheter att delta i utbildningar och seminarier världen över.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT och rekryteringskonsult Ulrika Morell. Kontakta Ulrika om du har frågor om tjänsten: ulrika.morell@dfind.se alt 070-878 39 64.

Vi arbetar löpande med urvalet och ser gärna att du söker så snart som möjligt!