System Specialist till Alektum Group

Publicerad:
2019-02-08
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201180301
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Sara Zinad
Vill du jobba med tekniskt finansiella lösningar och vara delaktig i kommande projekt i ett företag som växer så att det knakar? Se hit! Alektum Group och deras Production Quality-team söker nu dig som vill ha en nyckelroll när det kommer till att säkerställa kvalitén på våra lösningar.


Som System Specialist befinner du dig i verksamhetens centrum där du ingår i teamet Production Quality inom Alektum Groups IT-avdelning. Teamet ansvarar för samtliga nykundsuppsättningar, tekniskt säljstöd samt kontinuerligt arbete med support av alla våra affärssystem.

Arbetsbeskrivning
I rollen som System Specialist kommer du jobba både med interna och externa beställare samt omsätta deras behov till systemkrav. Du kommer bland annat:

  • Stötta Alektum Groups säljorganisation med integration och set-up av nya kunder
  • Säkerställa att inställningarna i alla våra affärssystem är kompatibla med varandra
  • Vara kontaktperson för landspecifika produktionsledare och säljare
  • Implementera förbättringsåtgärder i projektform
  • Aktivt leda och delta i kund- och verksamhetsprojekt och ta fram och dokumentera kravspecifikationer.
  • Konfigurera åtgärdsträd, brev och e-postmeddelanden
Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett intresse av att jobba brett och vill få möjligheten att bli specialist inom olika områden så som integrationslösningar, projektledning eller rena produktionsfrågor. Vi söker dig som har en god förståelse för tekniska lösningar kopplat mot verksamhet och erfarenhet av affärssystemet Nova.

Du har förmågan att planera och prioritera arbetet på ett strukturerat sätt, även i stressande situationer. I dialog med kund är du trygg i hur du ska uttrycka dig och ger ett serviceinriktat och kvalitetssäkert intryck.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Meriterande

  • Erfarenhet från inkassobranschen eller närliggande branscher
  • Kunskaper inom ProFinance
  • Erfarenhet av databaser, t.ex SQL.
Tjänsten är en (prov-)tillsvidareanställning på heltid med placering vid Alektum Groups huvudkontor i centrala Göteborg. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Varför Alektum Group?
Alektum är ett ungt företag med entreprenörsanda i stark tillväxt. Vi tror att den goda teamkänslan är nyckeln till vår framgång där du har möjlighet att påverka din vardag och anpassa arbetsuppgifterna efter dina intressen. Vi har en egen aktivitetsgrupp som hittar på egna teamaktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag. Om du fastnar i en uppgift kan du alltid söka stöd hos någon teammedlem. Vi är centralt belägna på Nils Ericsonsgatan 17 i Göteborg, på bekvämt gångavstånd från Centralstationen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Zinad 0733 – 43 43 06 sara.zinad@dfind.se eller rekryterare Hjalmar Darle 0733-43 47 43 hjalmar.darle@dfind.se.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.