Systemadministratör i Uppsala

Publicerad:
2019-02-13
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201192038
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Vi söker nu efter en systemadministratör som kan stärka upp på en IT-driftavdelning hos ett välkänt läkemedelsföretag i Uppsala.
Rollen kommer innefatta både underhåll och drift av infrastrukturplattformar samt 2:a linans support av företagets IT-infrastruktur. I arbetet ingår även uppgraderingar och modifieringar av Active Directory och Domian Controller 2003. Dokumentation och deltagande i projekt kring implementationer är också viktiga delar av arbetet.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Dfind IT med goda möjligheter att bli rekryterad direkt av kund efter avslutat uppdrag. Vi kan i detta fall erbjuda underleverantörsavatal såväl som anställning direkt hos Dfind IT.

Vi ser gärna att du har:

- Erfarenhet av Systemdokumentation, installation, underhåll och validering

- Goda allmänna kunskaper inom IT-drift, däribland lagringslöningar, nätverk och AD/LDAP lösningar

- Erfarenhet av vanliga nativa hypervisorer i allmänhet och särskilt VMware och/eller Hyper-V

- Kunskaper i Active Directory, Exchange samt Windowsserverar och allmänt välorienterad i Microsoftprodukter.

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

- Relevant akademisk utbildning

- Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete enligt GxP eller GMP.

I gengäld erbjuder vi dig möjlighet att med bas i Uppsala arbeta i en spännande internationell miljö, tillsammans med duktiga och nyfikna kollegor.

Ansökan: Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök via www.dfind.se. Vid ev. frågor kontakta Olivia Wijkmark via olivia.wijkmark@dfind.se

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.

Varmt välkommen med din ansökan!