Systemansvarig Ekonomi/HR till Brand Factory/Ineko i Farsta

Publicerad:
2017-04-27
Ort:
Farsta, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201049191
Kontakt:
Jessica Bergström
Telefonnummer:
073-315 85 55
Vi är Nordens ledande bolag inom varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Vi har ett unikt koncept med en heltäckande kedja i kommunikationsprocessen och arbetar med några av Nordens största bolag.

På IT-sidan genomgår vi just nu en spännande förändringresa där vi skapar en beställarorganisation, moderniserar och konsoliderar vår IT miljö och går mot ökad digitalisering. Vi behöver därför dig vill ta lead för ett systemområde och bidra till förändringen genom att säkerställa att vi arbetar på bästa möjliga sätt och skapar största möjliga verksamhet- och kundnytta.

Affärsinriktad Systemansvarig Ekonomi/HR
I rollen är du ansvarig för applikationerna och de tillhörande affärsprocesserna kring våra ekonomi- och HR system. Du är länken mellan verksamhet och lösning och med hjälp av system och leverantörer bidrar du till verksamhets- och affärsutveckling. Du identifierar områden för förändring såsom ny funktionalitet, teknisk integration, konsolidering samt flöden att automatisera.

I rollen ingår ekonomiskt ansvar och du leder ditt ansvarsområde i projekt och stöttar och utbildar både verksamhet och kollegor med din kompetens. Rollen är ny och du kommer vara med att forma den.

Du har förståelse för både teknik och verksamhet med förmågan att se det stora perspektivet, hittar vägar att nå dina mål och skapa verksamhetsnytta. Du har kunskap kring ekonomiska processer och ekonomisystem samt relevant akademisk examen. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö, i liknande roll med inslag av förändring, förvaltningsmodeller eller Jeeves är det meriterande.

Som person har du starkt eget driv, trivs med att arbeta självständigt och med frihet under ansvar. Du leder ditt ansvarsområde med affärsmässighet. Du bygger goda relationer såväl externt som internt och värdesätter samverkan inom teamet.

Ort: Farsta, Stockholm


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jessica Bergström, jessica.bergstrom@dfind.se, 073-315 85 55.

Om Brand Factory/ Ineko

Brand Factory Group och Ineko Group gick samman den 1 april 2016. Bolagen bildar den ledande aktören inom området grafisk och visuell kommunikation i Norden med en sammanlagd omsättning på 1,3 miljarder kronor i Sverige, Danmark, Finland, Norge.

*DI