Systemspecialist

Publicerad:
2018-10-25
Ort:
Östhammar, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemtekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201172395
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Olivia Wijkmark
För kunds räkning söker vi nu en systemspecialist som vill arbeta brett inom IT i natursköna Roslagen.
I rollen som systemspecialist tillhör du IT-avdelningen och arbetar huvudsakligen med utveckling, drift och underhåll av ett par system/applikationer. Flera av dessa system är unika för organisationen och vi erbjuder dig möjligheten att sätta dig in i en spännande teknisk miljö.

Tjänsten är förlagd till heltid med placering i Östhammar. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Dfind IT med goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutat uppdrag.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av brett arbete inom IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av programmering i någon form, god dokumentationsvana och erfarenhet av databaser (SQL eller ORCALE).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.