Systemutvecklare i Västerås

Publicerad:
2017-04-12
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201045114
Sista ansökningsdag:
2017-04-17
Kontakt:
Mari Larsson
Systemutvecklare med inriktning applikationsutveckling

Nu har du chansen att genom ditt arbete göra en viktig samhällsinsats! Vi söker dig som genom utveckling av systemstöd vill bidra till att förenkla arbetet inom vård och omsorg för många människor.

Joliv AB Joliv har sedan starten 1999 utvecklat verksamhetsstöd, verktyg och metoder som underlättar arbetet och höjer kvaliteten och effektiviteten inom vård och omsorg.
Företaget har 15 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Kopparlunden. Joliv är under stark tillväxt och har fått många utmärkelser från näringslivet de senaste åren.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och underhålla våra egna mobila applikationer, både befintliga och nya. Du kommer att vara med i hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt.

Du kommer att ingå i ett team som består av systemutvecklare, UX-designer och projektledare men även jobba mycket självständigt. Vi har högt i tak och här kan alla bidra med input och idéer.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Västerås

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-04-17

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mari Larsson, mari.larsson@dfind.se

Som vår Dfind IT konsult, kan det på detta uppdrag ges möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund Joliv.

Kvalifikationer:
Gymnasieutbildning, högskola och yrkeserfarenhet inom relevant område.
Du har erfarenhet av applikationsutveckling och har kunskaper i Xamarin och/eller IOS och Android. Du har arbetat med Visual Studio, Android Studio och Xcode och det är meriterande om du arbetat med webbutveckling med hjälp av HTML. Javascript, CSS, C#

God Svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Du är du noggrann och strukturerad. Tar ansvar och ser till att få saker gjorda. Som person är du utåtriktad och nyfiken. Du tycker att det är spännande med innovation och har koll på det senaste inom ditt område. Du drivs av problemlösning och utveckling med sikte på det bästa för användaren.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.