Systemutvecklare i Västerås

Publicerad:
2018-02-22
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201124510
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Kontakt:
Mathias Johansson
Systemutvecklare för spännande uppdrag
Dfind IT i söker nu en duktig webbutvecklare till en av våra kunder i Västerås/Eskilstuna.
Som webbutvecklare ingår du i en grupp om fem utvecklare med ansvar för utveckling och underhåll av företagets befintliga system. Företaget befinner sig i en spännande fas av utveckling gällande sina IT-miljöer och fokus kommer därmed ligga på utveckling och modernisering av dessa system.

Vår kund har idag 100 stycken egenutvecklade IT-system som hanteras av interna utvecklare och förvaltare. Idag drivs även flertalet IT-projekt internt inom ramarna för applikationsavdelningen. Hela avdelningen består av åtta medarbetare där förutom utvecklare även ingår förvaltare, projektledare och omvärldsstrateger.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat utveckling, underhåll och dokumentation av egenutvecklade system.

Din profil:
Vi söker en "doer" med ett eller ett par års erfarenhet av webbutveckling . Vi söker både dig som snabbt sätter dig in i projektet och börja leverera kod.

- Minst 1-2 års erfarenhet av C# .NET
- Goda kunskaper inom SQL
- Meriterande om du har erfarenhet inom HTML5/JavaScript

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Västerås/Eskilstuna med omnejd
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

För information:
Mathias Johansson, mathias.johansson@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.