Systemutvecklare

Publicerad:
2018-11-09
Ort:
Fagersta, Västmanlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201183913
Sista ansökningsdag:
2018-12-02
Kontakt:
Mari Larsson
Kreativ Systemutvecklare med längtan till oss – Seco Tools

Är det viktigt för dig att påverka både din och företagets utveckling? Då kommer du trivas hos oss, det globala företaget med den familjära känslan.

Vi söker en utåtriktad systemutvecklare till vår utvecklingsavdelning som består av ett mindre team på tre personer som har en viktig roll att ta fram förbättringar och nyskapande lösningar som kan göra livet lättare för vår affärsverksamhet och våra kunder. Att ha en bra kommunikation mellan våra verksamheter är viktigt för oss för att kunna förstå och matcha de behov som finns för att kunna göra vårt bästa möjliga. Vi vill ta tillvara alla bra idéer och få alla att känna sig delaktiga därför är det viktigt för oss att ha ett öppet klimat där vi också har kul tillsammans.

Om rollen
Du kommer att arbeta med systemutveckling, genomföra systemförbättringar och integrationer.

I ditt dagliga arbete ingår även att designa, utveckla och testa samt felsöka och implementera programvara. Förutom utveckling, underhåll och support av systemet, är du även 3: d line support där du hanterar incidenter och förfrågningar.

En annan viktig uppgift är att säkerställa att vi följer fastställda policys och standarder.

En bra kommunikation med olika verksamheter är viktig och därför behöver du känna dig bekväm att skapa bra relationer och vara den i teamet som kan kliva fram och föra talan för gruppen i olika sammanhang vilket behövs för att skapa en god samverkan och förståelse. Här är det fritt fram för kreativitet och tänka nytt, se problem och lösningar ur olika synvinklar.

IT Demand Operations är avdelningen som du och ditt team ingår i, har ett globalt ansvar och är organiserat kring tre regionala knutpunkter, Fagersta, Pune och Troy. Resor några gånger per år kan förekomma.

Din Profil: Du har Datavetenskaplig utbildning eller motsvarande.
Erfarenhet av Systemutveckling, Processmodellering och har även arbetat med krav och test och systemdokumentation. Gärna arbetat med Agila metoder och/eller projektledning.

Du behöver kunna engelska flytande, både i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, driven och har passion för att lösa problem. Du är trygg i dig själv och med din kunskap och erfarenhet klarar du snabba förändringar och kan prioritera om när det krävs.
Du har ett trevligt och positivt sätt och gillar att knyta nya kontakter med andra människor.

Om Seco Tools
På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker våra anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer.

Omfattning: Heltid

Ort: Fagersta

Uppdragsgivare: Seco Tools AB

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 30 november 2018

Start: Omgående