Systemutvecklare (COBOL) till Trapeze Group i Malmö

Publicerad:
2017-05-18
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201051595
Kontakt:
John Månsson
Telefonnummer:
0722-420117
Vi hjälper Trapeze Group och dess dotterbolag Malmator att hitta en erfaren systemutvecklare som kommer att arbeta med vidareutveckling och underhåll av Malmators produkt Sam3001 – ett system som hanterar anropsstyrd kollektivtrafik för stora delar av Sverige, om du är en erfaren COBOL-utvecklare så har du en möjlighet att arbeta i ett marknadsledande bolag från kontoret i centrala Malmö!

Trapeze Group är ett internationellt företag som tillhandahåller omfattande IT-lösningar för transportbranschen. Trapeze har utökat sin produktportfölj och globala närvaro och är nu ett av de världsledande företagen inom programvarulösningar och intelligenta transportsystem. Trapeze levererar lösningar till offentliga och privata transportföretag och myndigheter i Europa, Nordamerika och Stillahavsregionen.

I Malmö verkar Trapeze Group genom dotterbolaget Malmator som bygger Sam3001 - ett planerings- och samordningsverktyg för anropsstyrd kollektivtrafik så som färdtjänst, allmän kollektivtrafik, anpassade linjer, sjukresor, tjänsteresor med mera.

Om rollen
I rollen som systemutvecklare på Malmator så arbetar du med komplex affärslogik i ett samhällskritiskt system, du kommer att arbeta med:

  • Nyutveckling enligt kunds krav
  • Teknisk design och arkitektur
  • Dokumentation
  • Underhåll
  • 3rd line support
Malmökontoret består idag av 8 medarbetare och det pågår både förvaltning och nyutveckling, domänen som berörs är anropsstyrd kollektivtrafik, det som kallas Demand Response inom Trapeze Group.

Systerkontor finns i Göteborg, Båstad och Århus, daglig kontakt med dessa förekommer. Det pågår ett omfattande utvecklingsarbete för att konsolidera och modernisera befintliga plattformar utifrån den samlade kompetensen inom koncernen.

Tekniken
Du har förmodligen lång erfarenhet av en teknikstack som liknar Malmators:

  • HP NonStop
  • Enscribe-db
  • COBOL
  • ExtJS i front-end
Din bakgrund
Vi söker dig som är en mycket erfaren systemutvecklare, du har en uppfattning om skillnaden mellan batch- och meddelandeorienterade system och har en förståelse för krav kring driftsäkerhet och spårbarhet.

Eftersom Trapeze Group utvecklar en ny plattform är det en fördel om du är nyfiken på eller har erfarenhet av .NET och Microsofts infrastruktur.

Det viktigaste är att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du gillar att samarbeta med andra och kan diskutera lösningar utifrån olika perspektiv. Vi ser helst att sökande pratar flytande svenska och engelska.

Varför arbeta här?
Malmator och Trapeze Group har en lång historik av att framgångsrikt leverera system som är marknadsledande, man har en ambitiös plan om att föryngra sina plattformar för att säkra sin framtida position – här kommer du att ha stora möjligheter att spela en avgörande roll.

Trapeze Group erbjuder en fri och flexibel arbetsplats med seniora kollegor, ni utgår ifrån kontoret beläget på Djäknegatan i centrala Malmö.

Läs gärna mer om Trapeze Group på http://www.trapezegroup.se

Ansök nu!
I den här rekryteringen samarbetar Malmator/Trapeze med Dfind IT, vid frågor kring rollen eller processen vänd dig till rekryteringskonsult John Månsson på john.mansson@dfind.se eller +46722420117

Sista ansökningsdag är 2017-06-15 men vi intervjuar kandidater löpande, sök därför redan idag för att säkerställa att du är med i urvalet!

Ort: Malmö

Uppdragsgivare: Trapeze Group Sweden AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Nyckelord: systems developer, systemutvecklare, COBOL, hp nonstop, enscribe-db