Systemutvecklare i Trollhättan

Publicerad:
2019-02-27
Ort:
Trollhättan, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201193195
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind IT söker nu efter en konsult till en av våra kunder i Trollhättan. De har ett rätt häftigt mål: deras verksamhetsstöd ska vara ledande inom digitalisering inom 5 år och de behöver därför förstärkning i sitt utvecklingsteam. Teamet arbetar med moderna verktyg, i en lagom stor organisation med automatiserad releasehanteringen. Man arbetar självständigt med mycket frihet i gruppen där man själva kan prioritera sitt arbete i stor utsträckning.

Teamet arbetar med framförallt integrationer och webbaserade applikationer och man är delaktig i alla faser, från ax till limpa; utveckling, testning, implementation och förvaltning.

Man arbetar med.NET Core, Episerver CMS / Episerver Find, Entity Framework / LINQ, MVC, PHP, Angular, CSS / LESS / SASS, Git, Team Foundation Server och Azure DevOps.

Den här rollen ingår i vår konsultverksamhet men det finns möjlighet till anställning hos vår kund på sikt.

Kvalifikationer

För att passa i rollen behöver du ha en utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet.

Goda kunskaper i C#.Net, databasdesign och SQL.

Du behöver vara intresserad av att arbeta med hela stacken, nyutveckling och förvaltning såväl som med test och implementation.

Personlighet och intresse är avgörande i den här rollen, för att trivas och passa som systemutvecklare hos vår kund behöver du vara en lagspelare, styrkan ligger i gruppens samlade kompetens och erfarenhet och det finns mycket att lära av varandra.

Du behöver vara kommunikativ och kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-03-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se