Systemutvecklare inom 5G Radio Access Network i Linköping

Publicerad:
2018-06-29
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201121712
Sista ansökningsdag:
2018-07-28
Kontakt:
Penny Fielder
Dfind IT söker just nu ingenjörer till konsultuppdrag hos vår kund inom telekom. Vi söker dig med erfarenhet inom området som önskar nya utmaningar!

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid. Alla våra anställningar är tillsvidare och inleds med en provanställning. Du blir anställd på IT-avtalet med fast månadslön och en trygg anställning. I detta uppdrag kommer du att bli överrekryterad till vår kund efter sex månader.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Penny Fielder (konsultchef) på penny.fielder@dfind.se eller 072-508 33 98 alternativt Jimmy Merell (Business Manager) på jimmy.merell@dfind.se eller 073-357 36 97.

Om tjänsten:
Vi söker en systemutvecklare inom 5G som vill jobba med krav och kravställning i större mjukvaruprojekt för ett företag inom telekombranschen. I denna roll är du en del av produktutvecklarenheten som ansvarar för utveckling och underhåll av både 4G och 5G nätverk och fokus kommer ligga på Traffic Control / Traffic Optimization. För rätt person finns möjlighet till ansvar inom projektledning för att driva arbetet inom 5G framåt!

Om dig:
Du bör ha erfarenhet av produktutveckling och kunskap kring produktlivscykeln. Ett stort plus är om du har projektledningserfarenheter och gillar att coacha andra! Som person är du anpassningsbar för att kunna hantera snabba förändringar och möta kundens behov. Vidare är du kreativ och innovativ i ditt tankesätt samt har en god samarbetsförmåga. Du är själv ansvarig för att driva och planera ditt arbete, men samtidigt ska du bidra till att teamet når sina gemensamma mål.

Kvalifikationer:
• Civil- eller högskoleingenjörsexamen, eller motsvarande

• Minst 2 års arbetserfarenhet inom SW/System/Teknik utveckling (gärna med erfarenhet av utveckling i större skala)

• Goda kunskaper inom mobilnät

• Erfarenhet av att jobba med den tidiga fasen av systemutveckling

• Erfarenhet av Cloud och/eller Machine learning

• Erfarenhet av projektledning är meriterande

• God kommunikations- och coachingförmåga

• Mycket god kunskap i engelska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du öppen och flexibel och du gillar att ta dig an olika roller och uppgifter. Vidare är du teknisk och tycker om att skapa något nytt tillsammans med andra, att dela dina idéer med kollegor och använda dina och andras kunskaper och erfarenheter för att hela tiden driva arbetet framåt och kunna leverera högkvalitativa produkter till kunderna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.