Systemutvecklare inom digital information till ArkivIT i Uppsala

Publicerad:
2018-07-05
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159008
Sista ansökningsdag:
2018-08-12
Kontakt:
Fredrik Svensson
ArkivIT tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom digital arkiv- och informationshantering. Företaget startades 2010 och åtta år senare har tjänsterna blivit fler, kompetensen bredare och vi fortsätter att växa. Vår ambition är att stärka våra kunder inom modern e-förvaltning. Nu söker vi ytterligare en IT-konsult till vår grupp inom systemutveckling.

Arbetsuppgifter:
På ArkivIT kommer du arbeta med utveckling av nya produkter och verktyg såväl som med att anpassa och vidareutveckla produkter i öppen källkod. I arbetet ingår även datamodellering, integrationer och datauttag från andra system. Vi arbetar med moderna metoder och plattformar för utveckling och drift. Informationssäkerhet är en central del för de lösningar vi utvecklar. Arbetet kan tidvis ske både internt eller ute hos våra kunder.

Kvalifikationer:
- Akademisk utbildning, t ex civilingenjör, data- eller systemvetenskap

- Du har goda kunskaper inom programmering och har arbetat med systemutveckling i några år.

- God kännedom om databaser och SQL, samt informationsmodellering i XML

Meriterande:
- Vana kring agila metoder, Git, JavaScript-ramverk, REST och virtualisering

- Några års relevant arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av arbete inom informationssäkerhet

Personliga egenskaper:
Som person är du noggrann, ödmjuk och är en kreativ problemlösare. Du delar gärna med dig av din kunskap och dina lärdomar och har lätt för att samarbeta i grupp. Du kommer att ha stora möjligheter att vara aktiv i vår produktutveckling och ta ett eget ansvar. Troligen tycker du liksom vi att informationsbevarande är en viktig utmaning för framtiden.

Vi erbjuder dig:
På ArkivIT hittar du kollegor som drivs av en vilja att förändra och förbättra, är ambitiösa och har en glöd som gör att vi inte bara levererar resultat till våra kunder utan som dessutom gör att vi har riktigt kul tillsammans. Vi värderar dina kunskaper och tror på att låta medarbetarna styra ArkivIT:s framgång. En del i detta arbete är våra "fredagsforum" som sker två eftermiddagar i månaden där alla konsulter samlas för att dela sina kunskaper och erfarenheter och på så sätt stärka den samlade kompetensen.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, en stark feedback-kultur och ett värderingsstyrt arbetssätt. Vi menar att mångfald i personalstyrkan och likabehandling på arbetsplatsen främjar vår möjlighet till ökad lönsamhet och förbättrade kundrelationer. Kompetens, resultat och ödmjukhet är ledord som präglar vårt arbetssätt och vår företagskultur. Vi arbetar med att främja en god arbetsmiljö och erbjuder stabila villkor.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din ansökan via platsannonsen på dfind.se/it senast 12 augusti 2018.

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på 0733-57 00 71.

Ort: Uppsala

Uppdragsgivare: Dfind IT