Systemutvecklare inom .NET till Malmö Universitet

Publicerad:
2019-01-31
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201181221
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Jenny Gottfridsson
Telefonnummer:
0768-546085
Har du ett brinnande intresse för systemutveckling inom .NET? Då är du rätt person för denna tjänst!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att delta i utvecklings- och integrationsprojekt där dina arbetsuppgifter främst kommer att bestå av utveckling och förvaltning av .NET-applikationer, vanligen i form av webbapplikationer och/eller integrationslösningar via databaser och olika API:er, både on-premise och i molntjänster. Ofta är det administrativa system som måste anpassas eller knytas samman, men vi arbetar även med nyutveckling av lösningar tillsammans med lärare, studenter och forskare. Förutom rollen som systemutvecklare kommer du också att agera tekniskt stöd till systemägare och förvaltare och därmed också delta i det strategiska utvecklingsarbetet av universitetets systemlandskap.

Dina närmaste kollegor arbetar inom enheten Process- och systemutveckling som baseras på tre grupper – Arbetsgruppen för Systemutveckling, Arbetsgruppen för Process Projekt Förvaltning samt Arbetsgruppen för Informations- och IT-säkerhet. Dessa arbetsområden utgör grunden för enhetens arbete inom universitetets IT-avdelning som även består av enheterna IT-Infrastruktur och IT-Service. IT-avdelningen är en del av universitetets gemensamma verksamhetsstöd.

Inom enheten Process- och systemutveckling arbetar vi kontinuerligt med att uppmuntra och stödja kollaborativt universitetsövergripande arbete. Vi deltar aktivt och tar initiativ till nationella och internationella samarbeten inom våra ansvarsområden då omvärldsbevakning är en prioriterad uppgift för oss.

Vem söker vi?
Du bör ha en relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 1-2 års erfarenhet som utvecklare, men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än antal års arbetslivserfarenhet. Du känner dig hemma med verktyget Microsoft Visual Studio och versionshantering med Git.

Du uppfyller nedan kompetenskrav:

  • C#
  • JavaScript
  • ASP.NET
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du även har kunskaper inom följande:

  • Meddelandebaserad arkitektur
  • Molntjänster (främst Azure)
  • Node.js
Du ser dig själv som systemutvecklare och trivs med hantverket. Du gillar problemlösning och känner dig trygg med att diskutera fram pragmatiska lösningar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, har lätt för att samarbeta och tar ett stort eget ansvar, är serviceinriktad och ansvarskännande.

Om Malmö Universitet
Malmö universitet har universitetsstatus sedan den 1 januari 2018, men grundades redan 1998 som Malmö högskola. Lärosätet växte snabbt till att bli landets största högskola och har nu som Sveriges yngsta universitet ca 1 800 anställda och ca 12 000 helårsstudenter. Universitetet kännetecknas av en öppen och inkluderande atmosfär, internationell miljö och moderna studieformer samt flervetenskaplig utbildning och forskning. Universitets forskning och utbildning fokuserar på utmaningar inom bland annat migration, demokrati och deltagande, utveckling av informationsteknologi, hållbar resursanvändning samt människors hälsa.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Intresseanmälan
I den här rekryteringen samarbetar Malmö Universitet med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Jenny Gottfridsson på jenny.gottfridsson@dfind.se, 0768-546085. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag.

Potentiella kandidater kommer att bli kontaktade efter den 28 februari, 2019.

Övrigt
Om du blir kallad till intervju kommer du att få möjligheten att genomföra ett arbetsprov.

Uppdragsgivare: Malmö Universitet
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Q1/2019