Systemutvecklare inom PHP till Prek i Linköping

Publicerad:
2018-12-17
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201137854
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Kontakt:
Sebastian Dejler
Vill du jobba i ett team där ditt bidrag är väsentligt och synligt? Har du erfarenhet och kunskaper inom systemutveckling och gillar utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Prek har idag två utvecklarteam, ett i Linköping och ett i Marbella (Spanien). Teamen, som totalt består av cirka 10 utvecklare, jobbar gemensamt med att driva utvecklingen av verksamhetens projekt framåt. Med teknikens hjälp har vi möten varje dag och samarbetar i projekten. Utvecklarteamet i Spanien är spanjorer vilket innebär att mycket av den interna kommunikationen sker på engelska.

Till den här tjänsten söker vi en person till det svenska teamet. Självklart finns det goda möjligheter att periodvis arbeta i Spanien om det intresset skulle finnas.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av systemutveckling. Tjänsten har ett tydligt backendfokus, varvid vi tror att du haft en liknande roll tidigare. Vi tror även att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik eller liknande i grunden, men detta är inte ett krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom främst PHP och databaser (MySQL och/eller Maria DB) samt som har erfarenhet av Linux. Andra relevanta ramverk och tekniker på Prek är VueJS, Wordpress, CSS, Angular, React, Git med flera. Då ditt fokus är på backend kommer du endast i kontakt med dessa i varierade grad varvid dessa områden endast är meriterade.

Då tjänsten innefattar mycket kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
För att du ska trivas på Prek måste du gilla att det är ett högt tempo och snabba kast. Du måste ha en personlighet där du faktiskt tar tag i dina arbetsuppgifter och drivs av att komma hela vägen i mål. Vidare gillar du ansvar där du får chansen att arbeta både självständigt men även tillsammans med kompetenta kollegor.

Som sökande gillar du att samarbeta och är en lagspelare. Du bjuder på din kompetens samtidigt som du lär dig av dina kollegor för att tillsammans utvecklas som team.

Vi förväntar oss vidare att du är driven, engagerad och nyfiken. I arbetet är du kvalitetsmedveten och noggrann samtidigt som du vet vad som är ”good enough” för att komma framåt i projekten.

Uppdragsgivare: Prek
Ort: Linköping
Omfattning: Heltid, start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag, dock senast 2019-01-06

För information: I denna rekrytering samarbetar Prek med Dfind IT vilket är ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Vi är specialister på att bygga webbportaler, sajter och system. Med erfarenhet från uppbyggnad av bostadsportalen Hemnet har vi en stor branscherfarenhet och kompetens om och kring fastighetsmäkleri. Affärsstödssystemet FasAd och bostadsportalen MiMove med tillhörande affärsstödssystem är produkter vi utvecklat, lanserat och driver. Vi projektleder, bygger och skapar starka produkter.

Framstående sajter inom branschen för fastighetsmäkleri är en del av vårt utbud, där vi har många starka varumärken som tex Lagerlings, Skeppsholmen, Wrede, Nextor med flera som våra kunder.

PREK är ett familjeägt företag med ca 20 medarbetare. Du hittar oss idag på tre orter – Marbella (Spanien), Stockholm och Linköping där vi har vårt huvudkontor.