Systemutvecklare till företag inom VW / Scania -sfären

Publicerad:
2019-04-24
Ort:
Södertälje, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201203432
Sista ansökningsdag:
2019-04-28
Kontakt:
Ronja Hultkrantz
.NET utvecklare till BITS DATA i Södertälje
Bor du i Söderort och vill slippa pendlingstiden till innerstaden? Vill du ta stort ansvar i ett mindre bolag - men ändå dra nytta av fördelarna med att vara del av en större koncern?

BITS DATA söker en systemutvecklare som vill arbeta med att utveckla och förvalta deras IT-portfölj inom ekonomiområdet.

Din roll i vårt team
Bli en del av vårt team på 13 personer som består av både seniora arkitekter och utvecklare. Vi arbetar agilt och inspireras av Vattenfallsmodellen - men anpassar den självklart utifrån teamets storlek och behov. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och bland annat arbeta med utveckling av nya produkter/tjänster, förvaltning av systemen samt ibland agera 3rd line-expert när supporten behöver stöd.

I din roll som systemutvecklare kommer du samarbeta tätt med utvecklare, systemleverantörer och övrig verksamhet. Du får därmed möjligheten att skapa dig ett stort nätverk inom Scania/VW-världen!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba med utveckling men samtidigt förstår vikten av att förvalta och förbättra den befintliga IT-portföljen. Du är mycket intresserad av IT och har kunskap kring olika tekniska plattformar vilket gör att du kan föra diskussioner kring helhetslösningar med både leverantörer och kunder. Du har kompetens inom SQL-server och .Net-plattformen (C#) - gärna inom front- respektive backendutveckling, förvaltning, hårdvara, mjukvara, krav och test.

Du har ett intresse för molnlösningar (exempelvis Azure) och vill gärna jobba mer DevOps-aktigt i framtiden.

Du bör ha

  • Arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom .net / C #
  • Högskoleexamen inom relevant område eller likvärdig erfarenhet
  • Mycket god kunskap i svenska och engelska
Meriterande erfarenhet:

  • Branschkunskap inom fordon/försäljning/ekonomi
  • Molnlösningar
  • SSRS (Reporting services)
  • CI / CD (continuous integration / continuous development)
  • Agilt arbetssätt
Vad kan BITS DATA erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att sätta din egen agenda och arbeta självgående inom våra centrala affärsområden - därmed ha stor påverkan på din egen utveckling inom företaget. Självklart hjälper vi till på vägen och erbjuder interna och externa utbildningar varje år! Vi bryr oss om våra anställdas välmående och erbjuder träning på arbetstid och förmåner via Benify. Du kommer att kunna knyta ett stort nätverk inom Scania- och VW- världen och ta lärdom av kompetenta kollegor!

Om BITS DATA
BITS DATA AB är ett företag med 47 anställda, som ägs av Sveriges ledande bilåterförsäljare inom märkesgrupperna VW, Audi, Skoda, Seat samt Scania. Vi tillhandahåller en heltäckande IT-portfölj för bilhandeln bestående av ett 90-tal produkter inom servicemarknad, bilförsäljning, teknik/IT samt ekonomi och administration.

BITS DATA erbjuder sina kunder nyutveckling, förvaltning, support, drift och utbildning av produkterna. Kunderna finns företrädesvis i Sverige och företaget omsätter ca 115 miljoner/år och är etablerat och lönsamt.

www.bitsdata.se