Systemutvecklare till JENSEN education i Stockholm

Publicerad:
2017-12-01
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201087140
Sista ansökningsdag:
2017-12-31
Kontakt:
Ercan Bahar
Telefonnummer:
0722-467409
Systemutvecklare till JENSEN education

JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” genomsyrar allt vi gör. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, långsiktig och passionerad ägare.

Skolan står inför nästa stora digitala revolution. Vill du vara med och skapa den förändringen? Är du redo att utvecklas med oss för att skapa Sveriges bästa EdTech-plattform, på riktigt? Då är JENSEN rätt för dig! Till vårt system- och utvecklingsteam söker vi nu ytterligare en skarp utvecklare inom EdTech.

Vi har kunskap och 20 års erfarenhet av utbildning och kan därför designa EdTech som verkligen fungerar. Vi har en företagsledning som prioriterar och satsar på digital utveckling. Vi är ett stabilt och seriöst utbildningsföretag med omfattande verksamhet. Här får du trygghet och kompetenta kollegor som jobbar för att förverkliga vår IT-vision.

Vi på JENSEN har satsat på och byggt upp vår egen utbildningsplattform JENSEN campus. För att fortsatt ligga steget före söker vi en till systemutvecklare.

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär att vi arbetar med att utbildningarna ska förbereda för verkligheten utanför skolans väggar. Vi har en hälsoprofil där vi bland annat satsar på mental träning och promenadmöten.

Systemutvecklarrollen
Som utvecklare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst vidareutveckla och förvalta vår plattform JENSEN campus men också att i förlängningen bidra till hela JENSEN educations utveckling och kvalitet inom EdTech.

Arbetsuppgifter
Skolan är mitt inne i en digital revolution. Vår ambition är att vara en av de ledande aktörerna i den utvecklingen.

Till vårt IT- och utvecklingsteam söker vi nu en riktigt vass systemutvecklare som vill vara med och utvecklas med oss i våra högt ställda ambitioner inom digitalisering. Det innebär såväl utveckling och drift av vår egen utbildningsplattform, “JENSEN campus”, som att bygga och underhålla en säker och dynamisk systemmiljö som stöd för våra verksamheter.

Vi har en företagsledning som prioriterar och satsar på digital utveckling. Vi är ett stabilt och seriöst utbildningsföretag med omfattande verksamhet. Här får du trygghet och kompetenta kollegor som jobbar för att förverkliga vår IT-vision.

Som systemutvecklare med CTO-ambitioner på JENSEN får du möjlighet att bli en viktig del i företagets utveckling och därmed vara med och bidra till flera tusentals elevers kompetensutveckling varje år.

Kvalifikationer
Vi söker en driven utvecklare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet från Edtech och av API-design är meriterande. Vi arbetar med Angular, PHP och Node.js.

Har du erfarenhet från att leda projekt sedan tidigare är det meriterande. Vi ser att denna person utvecklas mot en CTO i framtiden.

Vi jobbar med Google Cloud Platform och Google G Suite därför är det bra om du är familjär med detta.

Som person har du god samarbetsförmåga, ett eget driv och är självgående.

Du kan flytande svenska i både tal och skrift.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort är vid vårt huvudkontor i Gamla Stan, Stockholm (eller alternativ ort, vi finns på flera orter och är öppna för sökanden utanför Stockholm).

Anställningsvillkor
Provanställning 6 månader

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ercan Bahar ercan.bahar@dfind.se

Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Urval och intervjuer sker löpande.

*DI*