Systemutvecklare till Lindorff i Göteborg

Publicerad:
2017-05-02
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201048708
Kontakt:
Pia Tegnér Rydeving
Lindorff är en europeisk fullserviceleverantör inom kredithantering som erbjuder både informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fodringar.

Lindorff är ett spännande bolag med höga mål och ambitioner, som löpande arbetar med utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Totalt sett har Lindorff 4 400 anställda i 12 länder med HQ i Oslo, Norge. I Sverige är vi ca 250 personer.

Vi är under tillväxt och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och vidareutveckling av vårt systemlandskap för att öka servicen till våra kunder, öka automatisering samt ta fram nya tjänster och erbjudanden.

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med fler systemutvecklare. Som utvecklare hos oss jobbar du med systemutveckling i och kring Lindorffs Inkassosystem Nova. Du kommer bland annat utveckla och genomföra anpassningar i Nova och dess stödsystem. Till det dagliga arbetet hör kodtester, skriva SQL script och bygga Stored Procedures.

Du kommer att ingå i ett team på ca 15 personer och vara placerad på Lindorffs kontor i Göteborg.

Din kompetens
Vi söker dig som har ett stort intresse kring systemutveckling. För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat åtminstone 2 år med liknande arbetsuppgifter.

Rollen kräver att du är/har:

• God kompetens inom SQL och Visual basic programmering.

• God kunskap om metoder och ramverk för applikationsutveckling.

• Hög analytisk och logisk kompetens.

Det är meriterande om du är certifierad inom C# och har erfarenhet av agila arbetssätt såsom SCRUM och Kanban. Har du även erfarenhet av inkassosystem så är det förstås en mycket god merit.

Som person är du målinriktad, strukturerad och engagerad. Du är en teamspelare av högsta rang och arbetar gärna i högt tempo. Då utvecklingen sker enligt ett agilt arbetssätt är det viktigt att du själv har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt. Vidare har du en positiv och flexibel inställning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
Vi välkomnar dig till ett spännande bolag med höga mål och ambitioner, som löpande arbetar med utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resor inom tjänsten förekommer.

Lindorff är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Professional, Customer oriented, Performance oriented och Caring. Värderingarna är grunden för Lindorffs verksamhet och sättet att vara och arbeta.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Lindorff med Dfind. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan. Frågor rörande tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter Simone Edgren på simone.edgren@dfind.se /0729-889452 eller Pia Tegnér Rydeving på pia.tegner@dfind.se /0733-573607.

Uppdragsgivare: Lindorff

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Keywords: systemutvecklare, system developer, Visual Basic-programmering, VB, .NET, VB.NET, SQL, applikationsutveckling, agilt