Systemutvecklare/Systemarkitekt, intresse för Data Science i Stockholm

Publicerad:
2018-10-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemarkitekt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201172129
Sista ansökningsdag:
2018-11-08
Kontakt:
Marcus Grahn
Systemutvecklare/Systemarkitekt med intresse för Data Science för kunds räkning
Har du en bakgrund inom systemutveckling eller IT-arkitektur och ett intresse för data science? Vill du arbeta med nyutveckling av användarnära system och applikationer i en bred roll som innefattar både design, implementation, drift? Sök då rollen som Systemutvecklare /Systemarkitekt för kunds räkning.

Om rollen
Som systemutvecklare/systemarkitekt kommer du att arbeta nära användarna och driva utvecklingen av applikationer och system. Detta innebär att ta fram nya funktioner, uppdateringar och prestandaförbättringar samt planera hela flödeskedjan - från strategi till lösning, implementation, drift och underhåll.

Du blir en del av ett cross functional team med kompetens inom informationsbearbetning, analysstöd, nyutveckling, nätverk, Big Data och Machine Learning. Det dagliga arbetet sker både självständigt och i grupp.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att har flertal års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och erfarenhet av serverprogramvara samt goda färdigheter i C#, Java eller Python. Vidare ser vi att du har god förmåga att designa och dokumentera system som effektivt kan hantera stora datamängder och förhoppningsvis är du också intresserad utav databearbetning/Data Science.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med stora dataflöden, Big Data-verktyg som Apache Spark eller motsvarande samt har erfarenhet av kartläggning och effektivisering av arbetsprocesser.

Som person är du serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad och säkerhetsmedveten. Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) är nödvändigt då stor del av dokumentationen sker på svenska.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33.

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande!