Teamleader Servicedesk i Fagersta

Publicerad:
2018-10-16
Ort:
Fagersta, Västmanlands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201174477
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Mari Larsson
Teamleader Servicedesk- Seco Tools

Har du fingertoppskänsla för service och gillar att lösa andras problem? Då är det dig vi söker!
Servicedesk i Sverige ansvarar för att stötta och ge utmärkt service till våra 1 400 anställda i Skandinavien. Vi hanterar vanligt förekommande IT-frågor inom organisationen. Supporten är viktig förutsättning för användarnas möjligheter att nå framgång i verksamheten och företaget.

För rätt person erbjuder vi nu ett roligt arbete i ett mindre team på 5 personer, i ett företag med genuin familjeanda och ett personligt engagemang.

Om rollen

Som Teamleader är du ansvarig för funktionen och de tjänster som Servicedesk levererar.

Du arbetar operativt med uppgifter som att ta emot och behandla beställningar på exempelvis användarkonton, hård/mjukvara, telefoni och annan kringutrustning. Hjälper till att justera behörigheter inom IT-system, genomföra kontoförändringar, registrera, uppdatera och dokumentera information samt bevaka ärenden. Du kommer även att agera som lokal IT-Support kring diverse dagliga IT-relaterade utmaningar. I ditt ansvar ligger också att följa upp, ge feedback och säkerställa goda resultat.

Din profil
Du har relevant utbildning inom IT och har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av kundkontakter. Meriterande om du har erfarenhet från att leda team. Vi ser även att du har goda kunskaper inom Microsoft-systemen och Active Directory och ett generellt IT-intresse.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceminded ända ut i fingertopparna, lyhörd och har lätt för att kommunicera.
Du gillar att hjälpa andra att lösa deras problem på bästa sätt. Du är kreativ och ser till att ta tag i saker och få dem gjorda. Att arbeta i en dynamisk miljö som kan variera i tempo ser du som en utmaning och du behöver därför vara strukturerad och kunna prioritera dina uppgifter.
Som Teamleader behöver du även ha förmågan att motivera och inspirera andra, därför tror vi att du är en positiv och öppen person.

Omfattning: Heltid

Ort: Fagersta
Uppdragsgivare: Seco Tools AB
Start: Omgående

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 21 oktober 2018

Om Seco Tools

På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.