Teamleader till Servicedesk!

Publicerad:
2019-02-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201202597
Sista ansökningsdag:
2019-02-22
Kontakt:
Dennis Wallerström
Teamleader till Servicedesk!
 

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Vi söker nu en Teamleader till vår kunds servicedesk i Frösunda!

Om rollen
Servicedesk teamet består av fem personer och tillhör Tech Operations. Tillsammans ansvarar gruppen för att leverera IT-service av högsta kvalité till bolagets drygt 500 medarbetare i Sverige. Servicedesk utgör den första kontaktytan för alla interna felanmälningar och beställningar. Det mesta löses direkt av gruppen, övrigt eskaleras vidare till 2:nd line.

Som operativ teamlead kommer du tillsammans med ansvarig chef ansvara för att fortsätta driva och utveckla funktionen. Du kommer att styra, koordinera, följa upp och rapportera gruppens arbete och resultat. En av dina första uppgifter blir att genomföra en översyn av Servicedesks interna processer och rutiner. Det omfattar ärendehantering, systemstöd/systemverktyg, dokumentation- och kompetensöverföring, samt rapportering och analys.

I övrigt kommer arbetsuppgifterna vara av varierande karaktär. Du förväntas vid behov kunna jobba tekniskt och själv lösa ärenden och du kommer även att delta i projektarbete av olika slag.

Din bakgrund 
Du har minst 5 års erfarenhet av IT med fokus på support och processhantering. Du har haft ledande befattning tidigare och är van att arbeta självständigt och strukturerat.

Du har teknisk kunskap och erfarenhet kring hård- och mjukvara, Office365 och AD.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, lyhörd och har en väl utvecklad servicemedvetenhet. Du har lätt för att skapa relationer och är prestigelös i ditt sätt.

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta dennis.wallerstrom @dfind.se

Detta är en konsultrekrytering, som innebär att du inledningsvis blir anställd som konsult på Dfind IT, med möjlighet till anställning hos kunden på sikt.


Ort:
Stockholm (Frösunda)

Uppdragsgivare: Dfind IT AB

Start: Så snart som möjligt.

 

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.