Technical Support Specialist rekryteras till Innosoft i Stockholm

Publicerad:
2018-10-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201170027
Sista ansökningsdag:
2018-10-15
Kontakt:
Malin Skotte
Telefonnummer:
0733434154
Har du ett genuint intresse för teknisk support och är redo för att ta nästa steg? Som Technical Support Specialist hos Innosoft arbetar du i en nordisk miljö med marknadsledande mjukvaruprodukter för IT-branschen och arbetar exklusivt mot IT-konsulter och IT-avdelningar på några av de mest välkända varumärkena. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Du erbjuds en roll med möjlighet att påverka och sätta struktur på ditt dagliga arbete. Som Technical Support Specialist blir du en del av ett snabbt växande team i Årsta och kommer arbeta dedikerat mot den nordiska marknaden. Hos oss har du en viktig roll då du är ansiktet utåt och ansvarar för frågor rörande den dagliga driften. Detta är en självständig och omväxlande roll där du kommer få möjlighet att bredda din kompetens till att ta supportärenden av mer avancerad karaktär. Har du drivkraften och viljan finns goda möjligheter att lyckas hos oss.

I rollen kommer du att:

  • Supportera våra kunder via telefon och e-post med ärenden av varierande teknisk komplexitet
  • Testa, verifiera och rapportera buggar samt eskalera ärenden inom teamet
  • Ha kontakt med utvecklare och specialister
  • Du kommer även managera och underhålla den dagliga driften av våra produkter i vår internmiljö
Du ingår i ett team om tre personer och rapporterar till Teknikchef.

Uppdragsgivare: Innovation Software 1 AB

Ort: Årsta, Stockholm

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning inom IT. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av att ha arbetat med tekniska supportuppgifter, gärna på ett IT- eller mjukvaruföretag. Vidare har du en bred teknisk bas inom IT och goda kunskaper inom Microsoft Windows OS (7,8,10), Windows Server (2008/2012R2/2016), IIS, Active Directory och Office 365. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom PowerShell eller annat scriptspråk. I övrigt har du mycket goda kunskaper gällande skriftlig och muntlig kommunikation på svenska samt engelska.

Du bör som person vara pragmatisk, kommunikativ och se kontakt med människor som något naturligt och positivt. Nyckelkompetenser för att lyckas i denna roll är lösningsorienterad, att ha förmågan att arbeta strukturerat och processorienterat både självständigt och i grupp samt vara flexibel och kunna ändra prioriteringar när det behövs. Rollen kräver hög integritet och lojalitet och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Är du intresserad av att bli vår nya kollega är du välkommen med din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT, ansökan sker via www.dfind.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte på malin.skotte@dfind.se, 0733-43 41 54 eller Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33.

Om Innosoft
Innosoft är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien. Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens smartaste och mest innovativa lösningar exklusivt till IT-Konsulter och interna IT-avdelningar. Vi är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning, automatisering och i vår heltäckande portfölj ryms även lösningar för områden som Fjärrstyrning, Anti-Virus, Backup. Med våra lösningar hjälper vi partners att bli mer effektiva och lönsamma i deras verksamhet samtidigt som vi skapar nya möjligheter. Vi tror på långa samarbeten och jobbar väldigt nära med våra partners för att bygga förtroende och förbättringar. Vi tillhandahåller de absolut bästa lösningarna inom IT för att underlätta arbete och öka lönsamheten hos våra partners. I alla branscher är IT en viktig del av verksamheten, det ska inte vara besvärligt eller omständligt att underhålla IT. Med vår kompetens och våra verktyg vill vi att alla branscher ska effektiviseras. För mer information, gå in på www.innosoft.se