Teknisk Konsult i Stockholm

Publicerad:
2018-10-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201152139
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Oscar Nordström
Telefonnummer:
0725542282
AARO Systems AB grundades 1989 och vår vision är att göra koncernkonsolidering enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat produkten i över 25 år, kan vi idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys. Hos såväl större som mindre koncerner. Vår produkt finns idag i 140 länder och vi har växt till ett bolag med en omsättning på ca 80 milj och 80 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalix, Riga och Nairobi. Just nu söker vi, i samarbete med vår partner i detta ärende, Dfind IT, en:

Teknisk Konsult
Lockas du av att arbeta på ett av Sveriges ledande företag inom konsolideringssystem? Trivs du i en kundnära roll där du får stort eget ansvar? Vi tror att du arbetat några år inom teknisk support och är redo för nästa steg i karriären!

Dina primära arbetsuppgifter blir
• Ta ägandeskap och lösa ärenden i 2nd Line Support

• Nyinstallation och uppgradering hos kund

• Felsökning hos kund

• IT Teknisk problemlösning

Vi söker dig som har/är
• Trivs i rollen som konsult

• Intresse i AARO:s produkt och stor vilja att lära

• Förmåga och vilja av att arbeta tekniskt hands-on

• Erfarenhet av T-SQL samt SQL server administration

• Genuint intresse av IT infrastruktur

• Erfarenhet av arbete i Microsoft Windows servermiljö

• Meriterade om du har erfarenhet av Jboss applikationsserver

• Vi arbetar både i Sverige och internationellt och därför söker vi dig som har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du självgående och kundorienterad du har förmåga att uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet och du ser möjlighet i förändringar.

Hos oss arbetar du i ett modernt kontorslandskap mitt i centrala Stockholm där du tillsammans med ett team av både support, applikation och tekniska konsulter jobbar med våra kunder. Du kommer även tidvis arbeta från våra kunders kontor.

AARO:s värdegrund
Vi är ett glatt gäng som gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Alltifrån konferensresor, AW:s och olika former av träning! Vår värdegrund som beskriver företagskulturen är professionalism genom affärsmässighet, pålitlighet och engagemang i en lärande miljö. Självklart delar du våra värderingar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansvarig rekryteringskonsult är Oscar Nordström. Frågor kring rekryteringsprocessen ställs till oscar.nordstrom@dfind.se eller 072 554 22 82. Frågor kring tjänsten ställs till Eric Jagaeus, eric.jagaeus@aaro.se

Urval sker löpande. Ansök snarast, dock senast, 2018-10-31 via www.dfind.se/it