Teknisk projektledare med utvecklarbakgrund!

Publicerad:
2018-04-25
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201144043
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Dennis Wallerström
Teknisk projektledare med utvecklarbakgrund!
Är du en vass projektledare, brinner för webbutveckling och vill jobba som konsult? Nu söker vi en Teknisk projektledare som vill leda webbprojekt med fokus på Microsofttekniken!

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om uppdraget
Hos denna kund kommer du att agera teknisk projektledare i olika projekt som på något vis rör webbutveckling inom Microsoftvärlden. Du kommer både att sitta ute hos kund och även leda interna projekt och åtaganden. Beroende på erfarenhet och intresse, kan du leda flera projekt parallellt eller leda ett större projekt.

Vår kund har ett nära samarbete med Microsoft och är Managed Partner och Gold Partner inom bland annat Application Development.

Bakgrund
Du har omkring 5 års erfarenhet inom Software området som teknisk projektledare, du får gärna tidigare ha arbetat som utvecklare själv. Du har tyngden inom Microsoftvärlden och är van vid att arbeta i- och leda projekt i en agil miljö. Du har koll på de senaste lösningarna inom Microsoft såsom Azure.

Det är meriterande om du även har arbetat som Scrum Master och/eller är Scrum certifierad.

Övrig teknik som du kan komma att leda projekt inom är C#, .NET, JavaScript/TypeScript, HTML5, CSS, WPF, Angular, Entity Framework, React, Node.JS och Azure.

Personliga egenskaper
Vi vill se att du är driven och självgående som person, slutför det du påbörjat och att du har ett stort kundfokus. Du har lätt för att leda andra människor och få dem att sträva mot samma mål. Du har ett stort intresse för tekniken och tycker om att diskutera fram olika tekniska lösningar.

Varför söka?
Du ska söka detta uppdrag om du vill ta nästa steg i karriären som teknisk projektledare och få möjlighet att leda projekt inom den absolut senaste tekniken inom Microsoft. Du kommer få se olika typer av miljöer och kunder, så du som vill utvecklas både som person, ledare och inom tekniken – sök direkt!

För den här tjänsten krävs det att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Stockholm

Start: Löpande under våren

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande. Vid frågor kontakta tiffany.nasvall@dfind.se eller dennis.wallerstrom@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.