Test and Release Coordinator i Fagersta

Publicerad:
2018-07-12
Ort:
Fagersta, Västmanlands län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158151
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Kontakt:
Mari Larsson
Test and Release Coordinator

Är du personen som ständigt strävar efter att utveckla och förbättra processer?

Om rollen
Som koordinator är du en viktig del i teamet IT Demand som ansvarar för system som används inom området Product Life Cycle Management (PLM). Vårt uppdrag är att stödja verksamheten med relevanta tjänster och vi arbetar aktivt för att ständigt bli bättre och skapa effektivare processer.
Det är ett spännande och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där internationella resor kan förekomma.

Du kommer att ansvara för att koordinera hela processen.
I dina uppgifter ingår att utvärdera och analysera önskemål samt krav fram till leveranser av releaser, planera innehåll i releaser, följa upp utvecklingen och planera tester samt dokumentera förändringar.
Med berörda intressenter, till exempel Service Owners, Test Coordinators, systemansvariga samt externa leverantörer förankrar du releaser.

Ditt team arbetar nära vår marknadsavdelning och R&D för att optimera vår PLM-funktionalitet och du säkerställer att processerna följs utifrån satta ramverk och i enlighet med releaseplanen.

Din profil
Du har erfarenhet av PLM system ( vi använder Enovia och för CAD används NX) och automatiserad testning, har arbetat agilt inom mjukvaruutveckling. Vana av projektledning är meriterande.

Din utbildning är Magisterexamen i datavetenskap eller likvärdigt. Du har flytande tal och skrift i både Engelska och Svenska.

Som person gillar du ordning och reda och är en lagspelare som engagerar och inspirerar personer i ditt team. Du är social och har lätt för att kommunicera och skapa relationer.

Omfattning: Heltid

Ort: Fagersta

Uppdragsgivare: Seco Tools AB

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 juli 2018

Om Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker sina anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer.