Test Lead till Bygglet i Göteborg

Publicerad:
2017-04-09
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Ledning
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201041691
Kontakt:
Therese Tillander
Telefonnummer:
0722-016093
Som testledare hos Bygglet blir du ansvarig att kvalitetssäkra den mjukvara som utvecklarna tar fram. Du kommer att arbeta med manuell testning och i tätt samarbete med Utvecklingsavdelningen arbeta strategiskt med test för att hjälpa verksamheten på bästa sätt. Du kommer att vara en nyckelperson, den som har mest kunskap inom test på företaget. Det innebär att du kommer planera och genomföra arbetet samt vara tillgänglig för frågor från verksamheten som kan dyka upp. Bygglets affärside bygger på en Cloudbaserad webbapplikation med höga krav på system, användarvänlighet och användarupplevelse. Utvecklingsteamet arbetar i en modern javamiljö.

Tjänsten passar dig som är redo för nästa steg i karriären. Vi tror att du tycker om att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du har stöd av en hel organisation i ditt arbete. Som person har du lätt för att ta kontakt med nya människor och arbeta i team. Vidare tror vi att du tycker om att lära dig nya tekniker och koncept och är nyfiken i din jakt på kunskap.

Bygglet erbjuder:

 • Möjlighet att aktivt påverka och vidareutveckla Bygglets produkt då allas ideer är välkomna
 • God stämning på en kreativ arbetsplats
 • Agil utvecklingsprocess i Jira
 • Fräscht och modernt kontor nära centrala Göteborg med bra kommunikationer
 • Andra förmåner: Telefon, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Önskad erfarenhet:

 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
 • ISTQB-certifiering
 • God kännedom om systemutvecklingsprocesser
 • Bred förståelse för flertalet systemmiljöer, tekniker och plattformar, så som Windows, LInux, webben, MySQL, SQL och XML
 • Goda kunskaper och erfarenheter av testarbete
 • Extra meriterande är kunskap om testautomation och prestandatester
Bygglet
Bygglet är ett snabbväxande mjukvaruföretag som utvecklar ett webbaserat verktyg för projekthantering, speciellt utformat för att digitalisera och automatisera flöden inom byggbranschen.

Med en vision om att förändra gamla strukturer och göra byggbranschen papperslös, är Bygglet mitt uppe i en viktig och spännande resa. På ett enkelt sätt förenklar och digitaliserar Bygglet alla moment i byggprojekt - från offert till faktura och uppföljning. Samtidigt ingår det en mobilapp som förenklar kundernas tillvaro. Kunderna uppskattar detta eftersom de får allt i ett överskådligt och lättanvänt verktyg, full koll och inga överraskningar. Och kanske viktigast av allt: utan pappersarbete och minimalt med administration, frigör kunderna tid som kan läggas på annat.

Ansök nu!
I denna rekrytering samarbetar Bygglet med Dfind IT. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan. Du söker tjänsten via registrerat CV på www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Therese Tillander på therese.tillander@dfind.se eller 0722-01 60 93. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ort: Göteborg

Arbetsgivare: Bygglet AB

Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid