Testare med känsla för kvalité i Linköping

Publicerad:
2018-02-26
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201127707
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Erik Aronsson
Dfind IT rekryterar för kunds räkning en testare med känsla för kvalité. Vill du bli en del av ett härligt tekniskt supportteam och jobba brett med testning av hård- och mjukvara?

Då ska du söka tjänsten! Här erbjuds du ett arbete som är kundnära, vilket ger dig en vardag med stor variation.

Rollen
Du kommer att arbeta i kundens lokala support-team för kunder i Skandinavien. Där kommer du att vara huvudansvarig för den lokala testningen av mjuk- och hårdvara samt säkerställa högsta möjliga kvalité vad gäller de produkter som ska levereras till kund.

Du kommer att arbeta med att ta emot, dokumentera och klassificera problem men också felsöka och lösa dessa. Att bygga upp kundens arbete kring test, stödja vid implementering och konfigurering samt hjälpa kunderna med hur de kan effektivisera arbetet med test ingår även i dina arbetsuppgifter.

Vidare innefattar din vardag ett samarbete med utvecklingsavdelningen i Tyskland där du ger de bästa förutsättningarna för att implementera förändringar eller nya funktioner i kundernas applikationer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred teknisk kompetens och examen från en IT-inriktad utbildning. Du har förståelse för kod och programmeringslogik samt en förståelse för hur effektiv testning kan byggas upp och bedrivas. Utöver detta är det önskvärt att du är bekant med Linux och har god koll på relationsdatabaser. Vi vill att du är trygg i dig själv, gillar utmaningar och har en stor vilja att utvecklas. Du är analytisk och strukturerad, kan konkretisera kundernas behov samt trivs i arbete med mindre team.

Vidare ser vi att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i engelska då det förekommer internationella kontakter. Kunskaper i tyska är meriterande. Du ska helst ha körkort då det kan vara aktuellt att åka ut till kund.

Hos kund arbetar man med ödmjukhet som ledord och här kommer du bli en viktig del av ett kompetent team. Dina kollegor är ett bra gäng som gillar att umgås och som värdesätter gemenskap.

Letar du efter nästa steg i arbetslivet? Tveka inte att söka tjänsten och bygg upp vår kunds testverksamhet.

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!

För information: Detta är en rekrytering där du kommer att bli anställd direkt hos en av våra kunder. Dfind IT är ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28.