Testare till PCG Solutions i Uppsala

Publicerad:
2018-03-02
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201119340
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Till vår kund PCG Solutions i Uppsala söker vi nu en engagerad testare som drivs av innovativa lösningar och kontinuerligt förbättringsarbete.

PCG Solutions, en separat del och dotterbolag till Pharma Consulting Group, utvecklar och marknadsför mjukvarulösningar för kliniska tester och journalsystem som SaaS (Software as a Service). Tjänsten baseras på produkten Viedoc som hittills används i över 1000 kliniska studier i 64 länder med mer än 240 000 patienter över hela världen. Nästa generation av produktplattformen, Viedoc4, erbjuder unika och moderna lösningar för industrin och introduceras nu i bred skala på den globala marknaden.

Du blir inledningsvis anställd av Dfind IT och kommer att ha goda möjligheter till anställning direkt hos PCG Solutions efter avslutat uppdrag.

I rollen som testare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att inkludera:

Analys och testning av mjukvara med mål att säkerställa att våra produkter möter uppställda krav inom såväl design som funktion och kvalitet

- Skriva, underhålla och genomföra manuella tester

- Isolera, återskapa och rapportera buggar samt verifiera bugfixar

- Delta aktivt i hela systemutvecklingsprocessen och kommunicera med såväl systemutvecklare som supportspecialister kring aktuella mjukvarufrågor

- Bidra till kravanalyser utifrån ett testningsperspektiv

- Bidra till fortsatt arbete mot mer automatiserad testning

Kvalifikationer:
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom testning. Vidare ser vi med stor fördel att du har erfarenhet av testning av web applikationer och API:er samt vana av automatiserad testning med Selenium WebDriver. Meriterande är även om du tidigare arbetat i Agil miljö. Krav på goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du ett stort engagemang för ditt arbete och trivs i en miljö som drivs av såväl innovation som fokus på kvalitet. Du känner dig bekväm med att arbeta med parallella arbetsuppgifter där kravställningar kan förändras under processens gång och stundtals under tidspress. Du är öppen för att ta till dig nya kunskaper och synsätt, och är inte rädd för att testa nya lösningar.

Då företagskulturen hos PCG Solutions karakteriseras av samarbete och kommunikation är du en utpräglad lagspelare som trivs med att arbeta i nära samverkan med din kollegor.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Om Dfind IT:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.