Testledare till bolag i Malmö!

Publicerad:
2019-01-11
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201194425
Sista ansökningsdag:
2019-01-25
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
+46703709688
Är du en person som brinner för test, vill utvecklas inom området tillsammans med skickliga kollegor och skapa en global produkt som gör skillnad i människors liv? Läs vidare!

Om rollen
Vår kund är ett globalt telekombolag och är marknadsledande inom sitt produktsegment som säljs i stora delar av världen. Du kommer att arbeta som testledare på smartphone-avdelningen tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Du kommer att kombinera komplexa uppgifter med enklare uppgifter. Du leder testarbetet, är delaktig kring nya projekt tillsammans med nyckelpersoner, men ser inget hinder med att sitta hands-on och testa/flasha telefoner vid behov. Här är det viktigt att du är kreativ i arbetet, isolerar fel för att minimera påverkan och arbetar proaktivt för att förbättra testarbetet.

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Efterfrågade kompetenser

 • Minst 3-5 års erfarenhet som testledare
 • ISTQB-foundation certifikat eller liknande
 • Testledarerfarenhet inom applikationsutveckling
 • Erfarenhet av mobila enheter inom Android
 • Du har gärna viss erfarenhet av hårdvarutestning och debugging av mjukvara
 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Meriterande

 • Erfarenhet av att arbeta som testledare inom telekom
 • Kunskap kring Mobile Network signaling, LTE, VoLTE, NFC
 • Erfarenhet av mjukvaruutveckling
 • Erfarenhet av testarkitektur
 • Franska och/eller kinesiska
Vem är du?
Vi söker dig som är driven och har stort engagemang i arbetet. Du har ett stort intresse för test och vill fortsätta utvecklas inom området. Vi söker även dig som är självgående, älskar att lösa tekniskt kluriga problem och som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag. Vidare är du driven, kommunikativ och prestigelös. Du är en teamplayer som är öppen för nya idéer och kreativa lösningar men som samtidigt kan stå för dina egna idéer och åsikter.

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller +46703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid