Testledare/testare till webbteamet på Fast2 i Göteborg

Publicerad:
2018-08-15
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Testare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201149978
Sista ansökningsdag:
2018-10-15
Kontakt:
Sara Zinad
Telefonnummer:
0733434306
Älskar du att vrida och vända på system/lösningar? Är du analytiskt lagd?.

FAST2 har idag en fantastisk tillväxt och har lyckats få flera av branschens största affärer. Göteborgskontoret behöver nu förstärka sin kompetens inom webb och utvecklarteamet med en Testare för webb.

Om tjänsten
Vi vill säkerställa och stärka stabilitet och kvalitet i våra webblösningar och erbjuder härmed en unik möjlighet att bygga upp en nyckelroll i utvecklingsteamet. Då din funktion blir ny för teamet kommer din roll initialt att handla om att skapa förutsättningar för att få samtliga pusselbitar på plats.

På FAST2 kommer du att få ta fram strategier och processer för test och kvalitetssäkring. Du kommer i stor utsträckning kunna styra vilka verktyg och metoder som ska tillämpas samt kartlägga och identifiera vilka tester som lämpar sig när samt ombesörja både design av manuella tester och förhoppningsvis automatiserade tester. Du kommer att vara drivande i samtliga led; från förberedelse och testplanering, till att också genomföra och dokumentera tester samt utvärdera testarbetet. Du arbetar tätt ihop med utvecklarna, och inspirerar och motiverar teamet att gemensamt ta ansvar för produktens kvalitet.

Varför FAST2
Vi är ett glatt och sammansvetsat team med närvaro både i Stockholm & Göteborg. Vi har spännande utmaningar framöver i nya drivande kundprojekt och hoppas att du vill vara med på resan. Tillsammans jobbar vi med en helhet som utöver affärssystemets kärna även täcker mobila lösningar, systemintegrationer och våra kunders externa webbplatser. Vår utvecklingsavdelning är uppdelade i två team. Vi är 12 utvecklare som ingår i webbteamet och 8 affärssystemsutvecklare.

Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda. Ett stort fokus ligger på att skapa den energi som våra team behöver för att kunna vara med och driva företaget framåt och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder för att förstå verkligheten, kunna ligga i framkant och för att det skapar delaktighet & arbetsglädje. Vi tror på att dela med oss, hjälpa varandra och bygga på teamkänsla.

I övrigt erbjuder vi händelserika konferenser, friskvårdsbidrag och det mesta annat du kan förvänta dig.

Vem är du?
Som person är du en positiv, lösningsorienterad och driven individ som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov. Du gillar att ha mycket ansvar och att skapa relationer med människor. Du behöver inte ha en bakgrund inom fastighetsbranschen även om det är en fördel, men det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för vår bransch och affärssystem generellt.

Vi söker dig som:

  • har dokumenterad erfarenhet av att testa webblösningar
  • är noggrann, driven och lösningsorienterad
  • engagerat och självständigt kan strukturera och koordinera testaktiviteter relevanta för teamet
  • har ett prestigelöst förhållningssätt och är bekväm med att inspirera och leda andra
  • har en relevant utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet i kvalitetssäkring och test
Meriterande om du har:

  • praktisk erfarenhet av testautomatisering/någon teknik för automatiserad GUI-testning (alternativt har ett genuint intresse av att börja arbeta med det)
  • grundläggande kunskap i SQL/databas och/eller JavaScript
  • Certifiering i ISTQB
  • erfarenhet av icke-funktionella tester
Intresserad?
Vi kanske väntar på just dig, så hör av dig! Det går fort, skriv ihop något enkelt, så hoppas vi att vi ses snart!

I denna rekrytering samarbetar FAST2 med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Zinad på sara.zinad@dfind.se eller 0733434306.