Trading System Specialist till SEB i Solna

Publicerad:
2018-08-16
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201166374
Sista ansökningsdag:
2018-09-16
Kontakt:
Louise Nachtweij
Har du ett intresse för finansiella produkter och vill vara delaktig vid framtagandet av nya lösningar i nära dialog med affären? Nu söker vi en Trading System Specialist till Equities & Commodities, en avdelning inom ISD Trading som supporterar front- och backoffice system för råvaruhandel, strukturerade derivat, aktielån och snart även Fixed Income.

Om jobbet
I rollen som Trading System Specialist har man stora möjligheter att påverka och bidra med idéer genom att vara delaktig vid framtagandet av nya lösningar i projekt. Avdelningens uppgift är bland annat att se till att Prime Front Arena systemet alltid är tillgängligt, supportera Trading och Sales, vara med och driva affärsutveckling samt delta i olika utvecklingsprojekt för nyutveckling och vidareutveckling. Scripting, konfigurering och incidenthantering är också förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Du har ett starkt tekniskt intresse och det är meriterande om du har erfarenhet av att programmera i Python, kunskap inom MSQL samt förståelse för teknisk arkitektur. Vi ser att du har relevant utbildning, några års arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi är öppna för dig som har erfarenhet och intresse av utveckling/programmering, kvantområdet, finansiella produkter alternativt liknande områden.

För att trivas och lyckas in den här rollen kan du ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du är även prestigelös och därmed öppen för att jobba med en bredd av olika arbetsuppgifter. Dessutom tycker du om att samarbeta, är kommunikativ, driven och initiativtagande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Nachtweij, Rekryteringskonsult på telefon 070-367 52 64 eller mail louise.nachtweij@dfind.se.