Utvecklare till Solutionsteamet på Collector Bank i Göteborg

Publicerad:
2017-05-15
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201046477
Kontakt:
Josefine Berglund
Telefonnummer:
0737-120601
Solutions på Collector Bank är nu på jakt efter riktigt smarta utvecklare. Är du fullärd och med 25 års erfarenhet? Det är absolut inte vi och förhoppningsvis inte du heller. Vi söker istället dig som är riktigt smart och älskar att lära dig nytt.

Vi på Solutions agerar spindeln i nätet på Collector och stöttar verksamheten och de olika produktområdena med lösningar. Vi jobbar primärt med att utveckla tjänster inom vår Microservices-plattform. Den körs till 100% i Azure. Bland dessa ligger bland annat våra identifierings- och signeringslösningar.

Integrationer är en stor del av vad vi gör. Under det senaste året har vi realiserat några av Collectors viktigaste affärer. Kundspecifika integrationer med bland annat Stadium och Rossignol har utvecklats på Solutions. Vi har även möjliggjort integration med Tink-appen. Från den anropas api:er som Solutions byggt och som hostas i Azure.

På Solutions har vi verkligen valt att jobba med den absolut senaste tekniken. Den fungerar inte alltid bäst men det är ett krav från våra drivna och nyfikna medarbetare. Och det lyssnar vi på. Vissa kallar det skämtsamt Hype Driven Development. Det struntar vi i och fokuserar istället på att lösa problem och samtidigt lära oss nytt.

Den utmaning som ligger framför oss just nu är att se om kombinationen av Azure, .NET Core och Docker är den rätta plattformen för oss framöver.

Låter ovan intressant? Det slutar inte där. Solutions ansvarar även för Elasticsearch hos Collector. Just nu betatestar vi Elasticsearch Cloud Enterprise.

Som utvecklare på Solutions kommer du ingå i ett av våra två team på 6-8 personer. Förutom utvecklare har vi även lösningsarkitekter och testare i teamen. Fokus ligger på nyutveckling men alla i teamen tar ansvar för tjänsternas fulla livscykel.

Står du även ut att med din nästa chef är ett av Håkan Hellströms absolut mest dedikerade fans vill vi verkligen lära känna dig!

Följande tech stack jobbar vi med just nu:
C#, Microsoft Azure, Elasticsearch, Docker, Node.JS, TeamCity, Octopus Deploy, GitHub, Slack

Varför Collector bank?
De senaste fem åren har Collector Bank vuxit från fem till närmare 140 personer på vår IT-avdelning. Gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar oss. Här får du chansen att tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbeta i ett team med hög teknisk höjd och stort fokus på testdriven utveckling.

Att man trivs som utvecklare på Collector är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar utvecklingsmiljön. För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Dessutom jobbar vi på Sveriges snyggaste kontor i centrala Göteborg!

Ansök nu!
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Collector Bank med Dfind IT. Registrera din ansökan här: ANSÖK Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Berglund på josefine.berglund@collectorbank.se eller 0737-120601.

Ort: Göteborg
Arbetsgivare: Collector Bank
Startdatum: Snarast, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.

Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.