Varierad IT-roll inom 1st line support i Göteborg

Publicerad:
2018-07-02
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159686
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Kontakt:
Henrietta Bolander
Dfind söker för kunds räkning en IT-tekniker med erfarenhet av teknisk support i 1st line. Vår kund är en av de största utbildningsverksamheterna i Göteborgsområdet . I rollen som IT-tekniker kommer du att bli en av ca 30 medarbetare som ger kvalificerad användarsupport till verksamheten. I arbetsgruppen arbetar man varierat med fokus på support, problemlösning och utbildning. Rollen är bred och du förväntas lösa ärenden både högt och lågt. Arbetet kan komma att förändras både vad gäller karaktär och lokalisering beroende på arbetets utveckling.

Omfattning: Heltid, 40h/vecka 08:00-16:45 (45 min rast)

Sista ansökningsdag: 2018-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: henrietta.bolander@dfind.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig med eftergymnasial IT-inriktad utbildning samt minst 3 års praktisk erfarenhet av arbete inom 1:st line support. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för att bli aktuell för tjänsten. Körkort är starkt meriterande. Vi vill att du besitter en bred teknisk grundkunskap, vilket innebär att du bör kunna skriva under på majoriteten av de följande efterfrågade IT-kompetenserna:

• Windows 7/8/10

• Windows Server 2008/2012

• Exchange/Outlook/O365

• Hårdvara

• Nätverk – TCP/IP, DNS och DHCP

• Active Directory

• OS X

Kunskaper inom Linux är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.