Verksamhetskonsult till Time Care

Publicerad:
2019-01-28
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201194112
Sista ansökningsdag:
2019-02-20
Kontakt:
Louise Nachtweij
Har du erfarenhet av bemanningsfrågor och förändringsarbete? Vill du hjälpa Time Cares kunder att få en bättre bemanning?

Om rollen
Time Care söker nu en Verksamhetskonsult vars fokus är att implementera våra produkter, Time Care Planering och Time Care Pool för att kunderna ska få en verksamhetsanpassad bemanning. Implementering innebär till stor del att du kommer att vara hos ute hos våra kunder och utbilda såväl chefer som medarbetare. Kunderna finns huvudsakligen inom vård och omsorg och din insats kommer att vara viktig för att de ska uppnå en förbättrad bemanning.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av projektledning inom olika förändringsprojekt. Du är väl förtrogen med arbetsrättsliga avtal som påverkar schemaläggning inom vårdsektorn och kunskap inom bemanningsekonomi. Det är meriterande om du innehar kunskap om lönesystem och detaljplanering samt IT stöd för schemaläggning och vikariehantering inom vård och omsorg. Du trivs i rollen som workshopledare och utbildare.

Vem är du?
Som person trivs du med att arbeta med såväl medarbetare som ledningsgrupper. Du är stresstålig och klarar av oförutsedda händelser. Vidare tycker du konsultativ försäljning är roligt. Som konsult är du kunskapstörstande om vad som händer i samhället och som berör våra kunder.

Arbetet innebär en hel del resor i Sverige. Körkort är ett krav.

I denna rekrytering blir du anställd av Time Care.

Om Time Care
Time Care AB är marknadsledande inom området personallogistik d.v.s. produkter och tjänster inom schemaläggning och vikariehantering. Bolaget grundades 1994 och har idag ca 50 anställda med kontor i Stockholm (huvudkontor) och Göteborg. Time Cares kunder finns huvudsakligen inom offentlig sektor men även inom ett flertal andra sektorer. Bolaget har tillväxt och god lönsamhet. Time Care ägs av det engelska bolaget Allocate Software Ltd.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Time Care med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se eller 070 367 52 64. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it . Vi välkomnar din ansökan senast 2019-02-20.