Vi söker en supporttekniker för kunds räkning i Linköping

Publicerad:
2019-01-21
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
Servicekoordinator
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201198079
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Therese Sjöblom
Vi på Dfind IT söker dig som brinner för att hjälpa kunder och har ett stort IT-intresse. Vi erbjuder dig en fast månadslön och en tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning.

Vår kund är just nu i starkt behov av IT-beställare. Avdelningen är företagets beställarfunktion och du ansvarar bland annat för ärenden på beställningar gällande applikationer, datamaterial, programpaket, konton, mailboxar och användargrupper. Stor del av arbetet sker genom Active Directory där du kan ha en god överblick samt administrera beställningar. Uppdragen kommer in via ett ärendehanteringssystem. Arbetsplatsen har öppet 24/7 365 dagar om året.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande

För information: Kontakta Konsultchef Therese Sjöblom tfn. 072-384 63 44 alternativt mail therese.sjoblom@dfind.se

Kvalifikationer:

  • Kunskap och erfarenhet av Active Directory
  • Vi ser att du har erfarenhet av IT-relaterat arbete
  • Vi ser gärna att du har en IT-relaterad utbildning i bagaget
  • Du är bred i både IT-intresse och kompetens
  • Du har lätt för att komma in i nya system
  • Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du strukturerad och kan behärska att arbeta med flera beställningar samtidigt. Det är viktigt att du kan jobba snabbt och effektivt utan att tappa kvaliteten på själva arbetsutförandet. Vid hög arbetsbelastning ska du även kunna hjälpa till med IT-support. Detta kräver att du är flexibel som person och har lätt för att lära dig och ta dig an nya arbetsuppgifter. Kunden eftersträvar en ökad mångfald på sin arbetsplats och ser gärna sökanden som kan bidra till detta.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.