Vi söker en Supporttekniker som brinner för service

Publicerad:
2018-11-16
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
IT-support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201179354
Sista ansökningsdag:
2018-12-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Som anställd hos Dfind IT kan vi erbjuda dig intressanta uppdrag där du möjlighet att inte bara bredda din kompetens utan även skaffa dig mer djupgående kunskaper inom ett visst område. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter.

Detta uppdrag är hos vår kund kund som är ett IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Detta uppdrag är till deras interna IT-avdelning där du kommer att ingå i Supportgruppen och arbeta med att stötta deras anställda med IT-support.

Rollen
I rollen tar du emot ärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystemet och du kommer även att jobba med onsite-support på kontoret. Då gruppen är liten och du tillsammans med en kollega i Stockholm kommer ansvara för supporten, får du möjlighet att arbeta med både 1st och 2nd line ärenden och möjlighet att fördjupa din tekniska kunskap.

Ärenden rör allt ifrån hårdvara till mjukvara och användarhantering kring Officepaketet, olika affärssystem, maillösningar, Office365 mm.

För detta uppdrag vill vi att du har:

  • Erfarenhet av Active Directory, användar-/grupp- hantering
  • God kunskap om Windows, installation och felsökning
  • God kunskaper om Office365, installation och felsökning
  • Erfarenhet från att jobba i ett ärendehanteringssystem

Din profil
Vi söker dig som arbetat som supporttekniker i några år, gärna i en bred roll där du supporterat både via remote och onsite. Du ska vara van vid- och bekväm med att ta dig an både mjukvaru- och hårdvarurelaterade problem.

Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och sätter användarna i fokus! Du har lätt för att anpassa din kommunikation utefter den du pratar med. Du ska tycka om att ta ansvar och vara självgående. Vidare är det viktigt att du är prestigelös och hugger i där det behövs!

För detta uppdrag krävs det att du talar och skriver flytande svenska.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT
Start: Omgående

Vi kommer att ta emot ansökningar och hålla intervjuer löpande. Vid frågor, kontakta joanna.hansson@dfind.se

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.

Keep Improving.