Vi söker en supporttekniker till välkänd myndighet! i Stockholm

Publicerad:
2018-09-12
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201163540
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Vi söker en supporttekniker till välkänd myndighet!

Som konsult hos oss på Dfind IT får du ett roligt och varierande arbete på några av Stockholms mest attraktiva företag. Vi ställer höga krav på att våra konsulter är lyhörda för kundens behov samt arbetar utifrån Dfinds värderingar. Vi kommer ge dig möjligheten till personlig utveckling samt ett rikt nätverk och roliga sociala aktiviteter!

Om uppdraget
Vår kund är en myndighet inom utbildning och forskning. De är ca 350 anställda och finns både nationellt och internationellt. Du kommer ingå i deras IT-helpdesk och arbeta med support över disk, på plats samt via telefon och e-post för anställda och studerande. I rollen ingår att felsöka hårdvara och mjukvara, hantera tekniska problem, virus, installationer, skrivare, telefoni, kontohantering och AV-utrustning.

Vem är du?
Som supporttekniker har du social kompetens och servicekänsla, du bemöter användare på ett korrekt sätt och är ansvarstagande. Du är flexibel och kan ta hand om både små och stora problem och kunna se det ur användares perspektiv. Att ta initiativ och beslut och att kunna delegera är viktigt i samordningsrollen. Som person är du noggrann, prestigelös och anpassningsbar. Du är en person med positiv attityd som gillar högt tempo och många bollar i luften. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
- Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
- Relevant utbildning inom IT
- God kunskap inom Windows 10
- God kunskap inom Windows server
- God kunskap inom Office 2016
- God kunskap inom behörighetsadministration i AD och Exchange
- God kunskap av dokumentation
- Svenska och Engelska i tal och skrift

Start: Omgående
Arbetstider: 8:00-17:00
Placering: Centrala Stockholm
Sista ansökningsdag: 30/9
Vid frågor, kontakta joanna.hansson@dfind.se

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver. Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.