Vill du arbeta extra med läxhjälp inom IT-säkerhet i Malmö? i Malmö

Publicerad:
2018-10-05
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158872
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Mustafa Lazem
Vill du arbeta extra med läxhjälp inom IT-säkerhet i Malmö?

Dagligen sker en stor mängd cyberattacker riktade mot företag och samhällsviktiga funktioner. Den snabba tillväxten av molntjänster, mobilitet och en ökning av attacker riktade mot privat och offentlig verksamhet kräver allt fler IT-säkerhetsspecialister. Alla verksamheter är idag mer eller mindre beroende av att ha tillgång till kompetens inom detta område.

Vi söker dig som antingen studerar IT-säkerhet med mycket goda kunskaper eller arbetar med detta idag och vill ha ett extrajobb. Du kommer att hjälpa elever som studerar YH-utbildning inom IT-säkerhet ca 10 timmar i veckan där du kommer få möjlighet att ha flexibla arbetstimmar.

Kursdeltagarna skall kunna genomföra säkerhetsanalys av nätverksmiljöer, kontrollera säkerhetshot mot moderna nätverk, säkerhetsmodeller och tekniker.
Det ingår även att hjälpa till med implementering av brandväggsteknologier, VPN, IPSec och förstå kryptografi.

Du skall även vara behjälplig med uppgifter som installation, felsökning och övervakning av 
nätverksenheter och även i att bedöma bibehållen integritet, konfidentialitet och tillgänglighet av data och enheter.

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara timanställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund under höst/vårtermin.

Krav

  • Eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet inom IT-säkerhet
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Vem är vår nya stjärna?
Vi söker dig som är pedagogisk, teknikintresserad och har stort engagemang i arbetet. För att lyckas i rollen ser vi att du är ambitiös, lyhörd och vill se till att eleverna lyckas med sina studiemål!

Ansök nu!
Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta konsultchef: Mustafa Lazem på mustafa.lazem@dfind.se eller 0722371180. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid