Webmaster till Witre Manutan i Mölndal

Publicerad:
2018-05-03
Ort:
Mölndal, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Webbmaster
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201144695
Sista ansökningsdag:
2018-05-30
Kontakt:
Malin Magnusson
Witre Manutan är det kompletta varuhuset inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar du allt du behöver för att utrusta din arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör du behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet.

Rollen
Vi söker nu en Webmaster som för att förstärka vårt team inom marknadsavdelningen. VI söker efter dig som har fördjupad kunskap i HTLM5, CSS5 och gärna Javascript/JQuery. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utveckla, uppdatera och underhålla Witre Manutans kampanjsidor. Du kommer även att leda projekt som tar Witre Manutans digitala kanaler och deras användare till nästa nivå. I den här rollen kommer du att vara kontaktpersonen för IT-teamet och du kommer att ha frekvent kommunikation med utvecklingsteamet i Frankrike.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter så som att; bygga kampanjsidor i HTLM5 och CSS3, felsöka problem som uppstår med webbplatsens prestanda, felsökning av webbplatsen, granskning av statistik och övervakning av analys, underhåll av responsiv design i enighet med mobile first - samt planera för framtida ändringar på webbplatsen.

Vem är du?
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av ...

 • HTLM5
 • CSS3
 • JavaScript och/eller JQuery
 • Google-verktyg (t.ex. Tag Manager och Analytics)
 • Testnings- och felsökningsprocesser
Dessutom...

 • Pratar du flytande svenska samt engelska.
Jobbet kräver att du ska kunna hantera ett projekt från början till slut samt att vara proaktivt, därför förväntar vi oss att du har starka projektledningskunskaper. Dessutom tror vi att du är en team-player, du är strukturerad, ansvarstagande och en stark kommunikatör.

Meriterande ...

 • Tidigare erfarenhet av IBM WebSphere.
 • FTP
 • Microsoft Office
 • Adobe Suite
 • Kunskap i danska, norska, finska eller franska är ett plus
Varför jobba här?
På Witre Manutan får du möjlighet att lyckas i ett inkluderande team som harmycket roligt tillsammans. Eftersom du kommer att arbeta nära med teamet i Frankrike får du ocksåmöjlighet att resa till Frankrike för att besöka utvecklingsteamet där! Ansök idag!

Kontakt
I denna rekryteringsprocess samarbetar Witre Manutan med Dfind IT. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen och intervjuerna pågår löpande.

Registrera din ansökan via http://www.dfind.se/it. För frågor, vänligen kontakta Malin Magnusson 0705-69 26 28, malin.magnusson@dfind.se eller Pia Tegnér 0733-573607,pia.tegner@dfind.se.