Windows- och VMwareadministratör till Etraveli

Publicerad:
2019-02-19
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201193901
Sista ansökningsdag:
2019-02-24
Kontakt:
Fredrik Svensson
Etraveli Technology söker nu en Windows- och vmwareadministratör som vill vara med på resan mot att bli världens främsta aktör i onlineresebranschen!

Vår huvudsakliga affärsidé, att sälja flygbiljetter online till slutkund, möjliggörs av ett egenutvecklat bokningssystem som har kapacitet att hantera stora volymer bokningar och som besöks dagligen av hundratusentals kunder från hela världen. Volymen besökare och antalet alternativ på resor ställer höga krav på prestanda, skalbarhet och snabbfotad utveckling gentemot affär.

Vårt system är det som möjliggjort en resa från en lokal aktör i Norden till att 2018 vara en global onlinereseaktör i 47 länder med totalt 12 egna varumärken och ca 7 miljoner kunder årligen. Vi är övertygade om att fokus på ny kunskap och rätt medarbetare är avgörande för att förverkliga vår vision: att skapa världens mest konkurrenskraftiga onlineresebyrå.

Kvalifikationer
Som IT-Tech inom VMware och Windows serveradministration arbetar du med dagliga uppgifter som regelbundet underhåll och övervakning av system.

Som second line till IT-supportteamet hjälper du till med eskalerade uppgifter och information som hjälper dem att vidareutveckla sina egna färdigheter.

Du hanterar Windows-klienter med VDI, bärbara datorer och mobila enheter och hjälper även teamen med nya funktionaliteter som förenklar det dagliga arbetet.

Du har en stark social och verbal kommunikationsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta i en självständig roll. Som person strävar du efter innovation och kontinuerlig förbättring och har en väl utvecklad analytisk förmåga.

Vi söker dig med goda kunskaper i:
• Microsoft Windows Server

• Active Directory / DNS / DHCP / ADFS

• VMware

• Powershell / PowerCLI-skript

Det är meriterande om du dessutom behärskar eller har intresse av:
• Microsoft SQL Server

• Microsoft System Center / InTune

• Microsoft Dynamics (AX)

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Hur vi jobbar
Vi arbetar i en grupp som har det övergripande ansvaret för hela företagets produktionsmiljö. Det dagliga arbetet består oftast av att arbeta med förändringar initierade av våra utvecklare, planera och ta höjd för framtiden, samt att rätta till fel som uppkommer.

Det är högt i tak och val av teknologier och process är något som teamen själva har stort ansvar för.

Vi strävar mot att arbeta i små självstyrande team, med täta releaser. När det gäller arbetsmetod är agilt tankesätt överordnat processer och styrning. Teamet styr själva över sin arbetsprocess, vilket innebär ansvarstagande och stor möjlighet att påverka.

Gemensamt för alla är att vi arbetar mot ett testdrivet tänk och har en vision kring continuous delivery. Vi har regelbundet Hackers Friday och Hackatons, där teamen själva får arbeta med research and innovation, samt icke-planerade veckor för teamnära arbete kring verktyg och tekniska förbättringar. Vi har en utmanande uppgift i att hela tiden anpassa oss till en snabbrörlig omvärld och problemställningen vi utmanas av kräver både kreativitet och hög teknisk nivå.

Vårt erbjudande
Vi satsar mycket på utbildning och har allt ifrån interna Open Source-projekt till bokcirklar och egenstudier. Konferenser åker vi på, och meetups hostar vi, antingen själva eller med partners. Vi är också aktiva inom en rad olika verktygs-communities som Atlassian User Group och React JS.

Läs mer om oss: etraveli.com/technology

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag:
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din ansökan via platsannonsen på dfind.se/it snarast eller senast 24 februari 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på 0733-57 00 71.