Windows 10 specialist till kundfokuserad roll i Göteborg

Publicerad:
2017-05-09
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201051878
Sista ansökningsdag:
2017-06-30
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Vi letar nu efter en konsult till en av våra kunder. Här finns goda möjligheter till anställning hos dem på sikt. De är ledande inom it-infrastruktur och har ett gott rykte på marknaden såväl som bland de anställda. Här kommer man att få en fantastisk möjlighet till att utveckla sina tekniska kompetenser och hänga med i utvecklingen.

Som specialist hos vår kund kommer du arbete mot en eller flera kunder i en rådgivande roll för att hjälpa dem med implementation av Windows 10 vilket innebär design, genomförande, dokumentation och uppföljning tillsammans med lösningsarkitekter och deployment och applikationsteam.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

Du arbetar redan idag som Windowsspecialist och har mycket goda kunskaper inom tekniken med dess fördelar och utmaningar.

Du har full koll på Bitlocker, Store, Defender, UEFI och har en förkärlek för Powershell, Intune, EMS och Azure.

Om du även har arbetat med större Windows 10 projekt är det meriterande, men inte ett krav.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du behöver även ha mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Rollen är kommunikativ och dokumentationen sker på svenska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du behöver trivas i en kundfokuserad roll, och trivas med samarbete kollegor emellan. Hos vår kund är det en stark gemensam kultur, där alla arbetar mot samma mål.

Man har en ödmjuk och prestigelös inställning där kunden står i centrum bredvid tekniken.

Motiveras du av utveckling, teknik och socialt utbyte så är du helt rätt för rollen för då kommer du att blomstra här!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.