Windowstekniker till 3rd line support i Linköping

Publicerad:
2017-05-16
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201006500
Kontakt:
Sebastian Dejler
Dfind IT söker Windowstekniker inom två olika roller för konsultuppdrag hos vår kund i Linköping. Du kommer bli en del av tredje linjens supportavdelning bestående av 10-20 personer, där samarbetet med andra supportfunktioner är frekvent. Hela supportfunktionen består av omkring 200 personer.

Arbetet är förlagt under ordinarie kontorstider men då vår kund finns globalt kan också visst arbete under obekväma arbetstider förekomma.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som mjligt

För information: Kontakta Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasial utbildning, högskole-/universitetsutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området är meriterande.

I rollen som Windows klientspecialist ingår specialistkunskap inom SCCM och kännedom om group policys i AD är ett krav. Du bör också kunna skriva egna script med hjälp av Powershell. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av operativt arbete med Windowsklienter och att distribuera dessa. Mycket goda kunskaper inom följande områden krävs:
- MS SCCM
- MS Windows Desktop
- MSCE certifiering av klient (7, 8)

I rollen som Virtualiseringsspecialist ingår specialistkunskap inom Citrix och Windows Server. Mycket goda kunskaper inom följande områden krävs:
- MS Windows Server (2012)
- XenApp 7.6
- Citrix Storefront
- Vsphere6

Goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav som gäller för båda rollerna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och driver självständigt ditt arbete framåt. Du är en problemlösare med god samarbets- och kommunikationsförmåga, som ständigt utgår från kundens behov i ditt arbete. Vidare kan du planera och strukturera ditt arbete på ett sätt som gör att du kan hålla uppsatta tidsramar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.