Nätverket för kvinnor som jobbar i en ledande position inom IT

Är du chef med personalansvar? Är du mån om att hela tiden ha idéer och inspiration för att ligga i framkant på jobbet? WIP är branschens mest spännande och exklusiva nätverk för kvinnliga chefer inom IT.

"Deltagarnas helhetsbetyg för WIP ligger på hela 4,4 av 5!"

Vi vill inspirera med spännande föredrag, interaktiva övningar och nätverkande samt ge energi och glädje till våra medlemmarna. Du får höra trenderna från företag som ligger steget före, knyta kontakter, utbyta erfarenheter och utvecklas som ledare. Efter ett år i WIP är du inspirerad, energifylld och stärkt i din yrkesroll.

Det här ingår i medlemskapet:

Nätverkande.
Nätverkande är en grundbult i träffarna med WIP - varje eftermiddag rymmer flera olika sorters mingelstunder och god fika. Vi avslutar våra träffar med en drink eller en välsmakande middag på en trevlig restaurang.

Erfarenhetsutbyte.
Varje träff har vi ett aktivt erfarenhetsutbyte med ditt personliga och exklusiva nätverk av kvinnor på samma nivå, där vi går bordet runt och alla i gruppen delger sina utmaningar i arbetet och hjälper varandra framåt. Allt för att du i framtiden ska jobba bättre och smartare.

Teamövningar. 
Vår ledarskapskonsult Ulrika Morell tränar oss i alltifrån aktivt lyssnande och svåra samtal till handlingsplaner och målbilder.

Om medlemsskapet

Nätverket består av max 25 kvinnliga ledare, alla med personal-och budgetansvar. Du betalar 30 000 kronor exkl. moms per år. Du kan gå med i nätverket när du vill och är alltid med i minst ett år.

Välkommen att bli en i WIP-gänget!

WIP-träffar 2018-2019

  • Torsdag den 15 november 2018
  • Torsdag den 17 januari 2019
  • Torsdag den 14 mars 2019
  • Torsdag den 16 maj 2019
  • Sommarfest - torsdag den 27 juni 2019