Nätverk för dig som vill utvecklas i din ledarroll.

Är du chef med personalansvar? Är du mån om hela tiden ha idéerna och inspirationen för att ligga i framkant på jobbet? Jobbar du inom IT, Teknik och Media? Älskar du ditt arbete och är mån om din karriär?

Vill du ha råd av andra kvinnor i samma bransch och med liknande utmaningar. Du vill bli inspirerad och du vill ha roligt! Då ska du ta chansen att nätverka med personer på din nivå i WIP, Women IT Professionals - nätverket för dig som är chef och kvinna inom IT, Teknik och Media!

"Jag går från varje WIP-träff med förnyad kraft och lite tankar om hur jag kan utmana mig själv och min omgivning framåt."

Vi vill inspirera med spännande föredrag, interaktiva övningar och nätverkande samt ge energi och glädje till våra medlemmarna så att de blir stärkta i sin yrkesroll, får höra trenderna från företag som ligger steget före, knyter kontakter, utbyter erfarenheter och utvecklas som ledare.

WIP är det proffsiga och inspirerande karriärnätverket.
WIP ger dig ett nätverk för livet!

Det här ingår i ett årsmedlemskap i WIP:

Erfarenhetsutbyte.
Varje träff har vi ett aktivt erfarenhetsutbyte med ditt personliga och exklusiva nätverk av kvinnor på samma nivå, där vi går bordet runt och alla i gruppen delger sina utmaningar i arbetet och hjälper varandra framåt. Allt för att du i framtiden ska jobba bättre och smartare.

Nätverkande.
Nätverkande är en grundbulten i träffarna med WIP - varje eftermiddag rymmer flera olika sorters mingelstunder och god fika. Vi avslutar våra träffar med en drink eller en välsmakande middag på en trevlig restaurang.

Teamövningar. 
Vår ledarskapskonsult Ulrika Morell tränar oss i alltifrån aktivt lyssnande och svåra samtal till handlingsplaner och målbilder.

WIP-träffar 2018-2019

  • Torsdag den 17 januari
  • Torsdag den 14 mars
  • Torsdag den 16 maj
  • Sommarfest torsdag den 27 juni
  • Torsdag den 19 september
  • Torsdag den 21 november

Dessutom ses vi under året på vår årliga sommarfest och vid andra tillfällen som vi planerar in.

Vad kostar ett medlemsskap?

För ett helt års medlemskap i WIP betalar du 30.000 kronor exklusive moms. Då får du fem inspirerande nätverksträffar, goda middagar, givande utbyte med personer på samma nivå som du, och samt ytterligare ett flertal tillfällen att träffas utöver våra möten. Du kan gå med i nätverket när du vill och är alltid med i minst ett år. Självklart kan du vara med i längre än ett år om du vill, det är alltid några av våra medlemmar som är medlemmar flera år i rad. Välkommen att bli en i WIP-gänget!