För en omväxlande karriär
Ett vanligt jobb i all ära, men det kan bli lite understimulerade. Att bli konsult hos Dfind är ett annat sätt att göra karriär inom ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik. Det är samma trygghet, samma pengar, men hela tiden nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Den här karriärvägen passar dig som vill utvecklas hela tiden. Som vill ha en omväxlande karriär helt enkelt.
Problemet med vanliga jobb är att de håller på så himla länge.

Du har ett fast jobb och tjänar bra. Går till samma plats varje dag. Samma rutiner, samma kollega som visslar med näsan utan att märka det själv. Du tröttnar och börjar leta efter nytt likadant för det är så man gör. Men vi har ett förslag. Innan du bestämmer dig för fortsätta i samma spår ett varv till, kolla med oss först.

För vi erbjuder något annat. En karriär med samma trygghet, samma pengar, men hela tiden nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetsätt. Vi tror att det finns väldigt många som skulle tycka det är ett mer spännande arbetsliv. Kanske du är en av dem som hade passat som konsult hos oss. Allt vi begär är att du kollar innan du bestämmer dig.