SHL GROUP │ Som tillväxtföretag inom medicinteknisk utveckling är kvalitet och innovation i leveransen till våra kunder grundläggande och det är därför avgörande för oss att snabbt finna rätt kompentens vid rekrytering.

Dfind bidrar i samarbetet med SHL Group AB till att finna rätt kandidater genom sina kanaler och nätverk. Vi uppskattar särskilt det personliga engagemanget, flexibiliteten och den expertkunskap som finns inom Dfind.

Lisen Agnevik, HR Director SHL Group AB

 

NORCONSULT │ Rekryteringssamarbetet med Dfind Science & Engineering har fungerat väldigt bra. Norconsult har precis tillsatt två stycken teamchefer med deras hjälp. Detta samarbete har karakteriserats av stort engagemang, lyhördhet och kompetens.

Vi upplever en vilja att sätta sig in i vår verksamhet och en förståelse för de komplexa tjänster vi arbetar med. Vi ser framför oss ett långvarigt samarbete.

Anna-Jeanette Larnelius, vice VD, Norconsult AB

 

INISSION │ Att använda mig av Dfind som partner i våra rekryteringar har gett mig starka kandidater, med rätt erfarenhet och framförallt rätt sakkunskap.Det starka nätverk som Dfind har att tillgå har varit en förutsättning för att nyrekryterade kollegor ska ha bästa förutsättningarna att lyckas i sina nya roller hos oss.

Jag anser att specialiseringen mot science & engineering differentierar Dfind jämfört med andra rekryteringsbolag, framförallt då jag alltid känner mig trygg i att kandidaterna håller måttet. Jag kan varmt rekommendera Dfind för liknande uppdrag.

Cecilia Carlswärd, Head of Group Sales, Inission AB

 

CELLAB NORDIA │ Vi sökte en speciell resurs till företaget. Kompetensprofilen på personen var ”enkel” att sätta upp. Frågan blev: var finns denna person?

Vi har hittat rätt person genom att Dfind hanterade processen professionellt och målmedvetet – dessutom med stort mått
av empati.

Bengt Axelsson, VD, Cellab Nordia AB

 

APL │ Vårt samarbete med Dfind har utvecklats över de senaste åren och de är nu en av våra huvudsakliga partners för rekrytering och bemanning.

Konsulternas naturvetenskapliga bakgrund och kännedom om Life Science gör dem till en bra speaking partner till rekryterande chefer och när de representerar APL mot kandidat-marknaden.

Sätter särskilt värde på deras professionalism, lyhördhet och driv i rekryteringsprocesserna.

Christer Jonsson, HR Director, APL

 

POSTNORD │ Vi är mycket nöjda med det arbete som Dfind lade ned på att hjälpa oss rekrytera rätt person till vårt företag.

Det personliga engagemanget värdesatte vi högt, både när det gäller förståelsen och lyhördheten för det vi efterfrågade och det var även en mycket bra löpande feedback under hela processen ... Vi kan verkligen
rekommendera Dfind med det varmaste."

Annica Melin, Administration Responsible/Customs Manager, PostNord

 

ICA │ Samarbetet med Dfind har varit mycket professionellt och smidigt. Rekryteringen flöt på bra och kandidater som valdes ut matchade väl våra behov.

Att rekryteraren i första hand är utbildad inom området innebar att jag kände mig trygg i att jag skulle få kandidater som mötte inte bara de personliga egenskaper som efterfrågades utan även hade rätt sakkunskap på rätt nivå. Jag rekommenderar varmt att använda Dfind vid kommande rekryteringar.

Ulrika Dahlin, Tf Chef CR Logistik, Corporate Responsibility, ICA Sverige AB

 

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering eller konsultuthyrning. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.