Tiden är förbi när specialister bara gjorde det som de var specialiserade inom. Idag är det inte ovanligt att de här personerna får ta ett allt större ansvar – och kanske klättrar ända upp till företagets ledning. Med andra ord: Det kan mycket väl visa sig att en ny medarbetare kommer att spela en mycket större roll i ditt företag än vad du trodde från början. Det är ett av många skäl att vara riktigt noggrann vid rekryteringen.

Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar. För oss är rekrytering är ett gediget hantverk som måste levereras med kompetens, engagemang och kvalitet utan att göra avkall på effektiviteten.

Använd gärna magkänslan. Men inte när du rekryterar.

Du träffar en person som både är sympatisk och sprudlar av energi. I det läget är det inte så konstigt om magkänslan skriker ja. Men tänk om du glömmer bort det viktigaste – hur lämplig är den sökande för just den här tjänsten? En rekrytering är bland de största investeringar som ett företag kan göra. Ändå är det många som låter magen bestämma, på ett sätt som de aldrig skulle drömma om när det gäller andra viktiga beslut.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt nätverk, erfarna samarbetspartners och ett omfattande annonspaket på nätet. Vi litar aldrig bara till magkänslan.

Dessutom har våra rekryteringskonsulter själva lång arbetslivserfarenhet från de områden de rekryterar inom. Detta ger oss riktigt bra förutsättningar för att hitta rätt kompetens för just er. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen från kravprofil till uppföljning.

Behovet av stöd i en rekrytering kan variera. Om du själv rekryterar men behöver avlastning kan vi stötta dig med t ex CV-urval, bakgrundskontroll, utbildning i intervjuteknik, second opinion och kvalificerade personbedömningar.

Vill du få hjälp att rekrytera?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.