Du har ett jobb där du tjänar bra. Samma arbetsplats och samma rutiner, dag efter dag. Du tröttnar och börjar leta efter ett nytt likadant, för det är så man gör. Men innan du fortsätter i samma spår, kolla med oss först. Vi erbjuder en annan karriär med samma trygghet, men med omväxlande arbetsplatser, kollegor och arbetssätt. Kanske skulle du trivas bättre som konsult hos oss?

Konsult, så här fungerar det

Som konsult hos Dfind Science & Engineering är du anställd av oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Som konsult får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder som är allt från globala storkoncerner till statliga myndigheter eller mindre företag.

Våra konsultchefer är själva naturvetare eller ingenjörer och har arbetslivserfarenhet från branschen. De utbildas kontinuerligt i ledarskap och vi vet att de är duktiga på sitt jobb, eftersom det syns tydligt i våra medarbetarundersökningar. De flesta ser det som en stor trygghet att det hela tiden finns någon där – när man undrar över något eller bara behöver någon som lyssnar.

Vi vill att du ska utvecklas

När uppdraget är slut jobbar du och din konsultchef tillsammans för att hitta ett nytt, i linje med den karriär du ser framför dig. Varje år genomför vi utvecklingssamtal där vi bland annat går igenom din personliga utvecklingsplan. Självklart får du regelbunden återkoppling både från konsultchefen och från de arbetsplatser där du haft dina uppdrag.

Bygg ditt nätverk

Något som också är viktigt för oss är att du har möjlighet att bygga upp ett starkt kontaktnät. Därför ordnar vi bland annat nätverksträffar, föreläsningar, konsultträffar och mingel, där du och dina kollegor kan lära känna varandra och utbyta erfarenheter.

Den viktiga tryggheten

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Låter konsultyrket som något för dig?

Om du vill jobba som konsult hos Dfind Science & Engineering så tycker vi att du ska ta en titt på alla de lediga jobb som vi har på vår hemsida. Passa även på att registrera ditt CV. Om du har några frågor eller funderingar är vi alltid bara ett samtal eller mejl bort, du når oss på science-engineering@dfind.se eller 0775 700 900.