Genom vår breda kundkrets har vi många spännande uppdrag som vi kan erbjuda våra konsulter och underkonsulter. Vi arbetar aktivt med att utöka våra nätverk, speciellt dom för underkonsulter. Arbetar du i ett fåmansbolag och har en F-skattsedel? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt nätverk!

Vår ambition är att vidareutveckla vårt nischade nätverk av underkonsulter. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens samtidigt som vi kan hjälpa våra underkonsulter att utveckla sig och komma i kontakt med intressanta uppdragsgivare.

Att vara underkonsult hos oss innebär många fördelar. Som underkonsult får du hjälp att hitta uppdrag som passar just din profil och dina mål. Du får också möjlighet att delta i våra konsultaktiviteter såsom utbildningar och sociala tillställningar. Genom oss får du också möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk.

Vi söker duktiga och erfarna konsulter som idag agerar i fåmansbolag, dvs en till tio medarbetare, och innehar F-skattsedel. Om du vill vara med i vårt nätverk behöver du bara klicka på länken nedan och fylla i dina uppgifter. 

Bli en del av vårt underkonsultnätverk

Har du frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta Iman Bagher, Business Manager,  iman.bagher@dfind.se eller Britta Granath, Consultant Manager, britta.granath@dfind.se.

Om oss

På Dfind Science & Engineering är vi specialiserade på att hitta och utveckla de bästa personerna som arbetar inom teknik och naturvetenskap och erbjuda dem intressanta uppdrag hos våra kunder. Vi har lång och bred erfarenhet inom våra respektive branscher och förstår därför både våra kunders och våra konsulters behov.

Välkommen till oss på Dfind Science & Engineering!