Analytisk kemist med erfarenhet av läkemedelsutveckling i Göteborg

Publicerad:
2018-09-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Kemiteknik
Specialisering:
Analytical Chemist
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201171240
Sista ansökningsdag:
2018-09-23
Kontakt:
Ann Rütt
Vill du ha ett självständigt arbete där du får driva projekt och arbeta med metodutveckling? Vill du vara med och utveckla nya läkemedel? Vi söker nu för kunds räkning en analytisk kemist med erfarenhet av metodutveckling.

Omfattning: Heltid. Konsultuppdraget är på ett år med start så snart som möjligt.

Ort: Göteborg

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Ann Rütt, 070-515 20 36, ann.rutt@dfind.se

Kvalifikationer:
Du ska ha gedigen kunskap i analytisk kemi och ha stor vana av att arbeta med analytiska metoder, såsom HPLC, masspektrometri och andra detektionsmetoder. Det är viktigt att du har erfarenhet av att hantera de olika instrumenten och kunna lösa problem som uppstår. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med små molekyler, med strukturutredningar av framför allt metaboliter och utrett föroreningar i olika delar av tillverkningsprocessen. Du har en naturvetenskaplig utbildning, och du får gärna vara disputerad PhD.

Du ska ha en god kännedom om läkemedelsutveckling samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Krav på personlig lämplighet:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Uppdraget innebär till största delen av metodutveckling och därför är det viktigt att du är drivande i ditt sätt att arbeta. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. I rollen som konsult kommer du också få möjlighet att skapa ett brett nätverk inom vår bransch och du får möjlighet att träffa dina konsultkollegor i våra lokaler i centrala Göteborg då vi varvar AW med intressanta föreläsningar. Din konsultchef ser det som sin huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.